Regl oldum ama hamileliğim?

Kararsz kz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2021
5
1
1
29
Merhaba arkadaşlar ben geçen ayın 31 ve ve bu ayın 8 de korunmasız ilişkiye girdim ama 2 ilişkiden sonra hemen ertesi gün hapı içtim 12 saat bile geçmemişti sonra ayın 11 de korunarak ilişkiye girdim ve erken adet olmak için tarlusal aldım içtim maydanoz suyu içtim ilaç bittiğinde diğersi gün adet oldum 5 gün sürdü 5. Gün duş filan aldığım için diğersi günler az miktarda da oldu. Acaba hamile kalma şansım ne kadar test filan da alamıyorum çünkü olmak istemiyorum. İçimde de şüphe var normal adet oldum kanama her zamanki gibiydi. Lütfen bilen biri yardım ederse sevinirim.

Arkadaşım iki defa ilaç icmissin adet olmuşsun daha ne hamileligi olabilir. İnsanlar aylarca korunmasiz ilişki yaşayarak gebe kalamıyor bu kadar kolay değil. O ilaçları içip vücuduna zarar verme

Arkadaşım iki defa ilaç icmissin adet olmuşsun daha ne hamileligi olabilir. İnsanlar aylarca korunmasiz ilişki yaşayarak gebe kalamıyor bu kadar kolay değil. O ilaçları içip vücuduna zarar verme
Teşekkür ederim sağolun içimde hep şüphe vardı gunlerdir acaba diye ama sağolun

Bende zannetmiyorum hamilelikte o kadar da yogun kanamalar olmaz lekelenme şeklinde olur ki hap içmişsiniz. En iyisi bi test alın

Adam gibi korunmak varken bir suru hap ile bunyenizi alt ust etmek de nedir?

Reactions: The
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…