U usekesnil Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Mayıs 2021 14 1 1 16 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi usekesnil #1 Arkadaşlar regl oldum ama diğerlerinden kisa sürdü doğum kontrol hapıyla ilgili olabilir mi? hamile olsam regl olmazdım herhalde
Arkadaşlar regl oldum ama diğerlerinden kisa sürdü doğum kontrol hapıyla ilgili olabilir mi? hamile olsam regl olmazdım herhalde
athena Goddess of Wisdom Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2013 6.520 24.129 548 16 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi usekesnil #2 usekesnil .!.: Arkadaşlar regl oldum ama diğerlerinden kisa sürdü doğum kontrol hapıyla ilgili olabilir mi? hamile olsam regl olmazdım herhalde Genişletmek için tıkla... Regl kisa surerse evet ustune gorme olabiliyor ama test yapmadan bilemezsin.
usekesnil .!.: Arkadaşlar regl oldum ama diğerlerinden kisa sürdü doğum kontrol hapıyla ilgili olabilir mi? hamile olsam regl olmazdım herhalde Genişletmek için tıkla... Regl kisa surerse evet ustune gorme olabiliyor ama test yapmadan bilemezsin.
U usekesnil Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Mayıs 2021 14 1 1 16 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi usekesnil #3 Regl kisa surerse evet ustune gorme olabiliyor ama test yapmadan bilemezsin. üstüne görme ne oluyor düzgün ilişkiye bile girmedik icime giremedi ben yine de korktum temas ettiğimiz icin belki zevk suyu falan
Regl kisa surerse evet ustune gorme olabiliyor ama test yapmadan bilemezsin. üstüne görme ne oluyor düzgün ilişkiye bile girmedik icime giremedi ben yine de korktum temas ettiğimiz icin belki zevk suyu falan