Regl oldum test pozitif!(resimli)

lousalome1111

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2025
9
0
1
36
Merhaba ben tam beklenen adet tarihimde (26 Temmuz) regl oldum. Rengi farklıydı fakat pıhtı geldi, yoğundu da. Fakat normalde 7 sürer 5 gün sürdü bulantım da olunca bir test yapayım dedim. İlk 10 dk çok silik hayalet çizgi göründü sonra ise baya koyulaştı 1 saat içinde. Sabah tekrar yapacağım ama aşırı şok oldum day dr marka test. Bu sonuca güvenebilir miyim sizce

Eklentiler

• IMG_6599.webp
    IMG_6599.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 95
Nasıl olabilir aklım almıyor pıhtılı regl oldum şakır şakır sadece normalde ilk başta koyu ve kıvamlı gelirdi. Bu defa çok açık renk ve aşırı sıvı başladı ama pıhtı geldi 🤦‍♀️
Belki test hatalıdır ya da gebelikte problem vardır. Kan verin kesinleşsin.

Merhaba ben tam beklenen adet tarihimde (26 Temmuz) regl oldum. Rengi farklıydı fakat pıhtı geldi, yoğundu da. Fakat normalde 7 sürer 5 gün sürdü bulantım da olunca bir test yapayım dedim. İlk 10 dk çok silik hayalet çizgi göründü sonra ise baya koyulaştı 1 saat içinde. Sabah tekrar yapacağım ama aşırı şok oldum day dr marka test. Bu sonuca güvenebilir miyim sizce
Days docktor da yalancı pozitif veriyor içinde şüphe varsa kan ver kimyasal da olabilir kardeşimin de böylesi kan negatif çıktı

Pembe olanı dün yapmıştım marka unuttum baya uzak kaldım bu işlere de :)
Mavi olan bugün öğleden sonra 5-6 saatlik idrar ile yaptım days doctor.
Şimdi nöb eczaneden normal kaset test bulabildim first test diye bir şey. 1 saat önce lavaboya gittiğimden biraz beklicem.
Bir tane de prodoctor var elimde o da sabaha artık.

Eklentiler

• IMG_6603.webp
    IMG_6603.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 80
Merhabalar bende sizin gibi oldum bildiğiniz regl 3 gün sürdü ve hamileydim
Merhaba
Bulantım başlamasa hiç şüphelenmezdim renk kıvam farklıydı ama tatile gitmiştim hava değişimi vs diye düşündüm. 1 defa da çok yoğun pıhtı geldi. Yerleşmede pıhtı olmaz diye biliyordum. Sizde de pıhtı olmuş muydu?

Dayanamadım yaptım 1.5 saatlik idrar ile
Marka first test
Rengi böyle yapınca belli oluyor fotoda gözle daha net görebiliyorum

Eklentiler

• IMG_6643.webp
    IMG_6643.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 60
Dayanamadım yaptım 1.5 saatlik idrar ile
Marka first test
Rengi böyle yapınca belli oluyor fotoda gözle daha net görebiliyorum
Fotoda kalite düşer farkı markalarda da varsa olabilir kan ver sen bence en net sonuç alabiliriz benim ilk gebeliğim de direk cikmisti böyle idi ama ben ovulasyon ile öğrenmiştim sonra test yaptım böle çıkınca kan verdi. 26 di idi değerim

Eklentiler

• IMG-20240628-WA0041.webp
    IMG-20240628-WA0041.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 46
Fotoda kalite düşer farkı markalarda da varsa olabilir kan ver sen bence en net sonuç alabiliriz benim ilk gebeliğim de direk cikmisti böyle idi ama ben ovulasyon ile öğrenmiştim sonra test yaptım böle çıkınca kan verdi. 26 di idi değerim
Evet çok düşüyor kalite
Şimdi yaptığım testte de gördüm ama
Sabah tam belli olacak
Kimyasal falan mı diye korkuyorum regl de olunca 😢

Evet çok düşüyor kalite
Şimdi yaptığım testte de gördüm ama
Sabah tam belli olacak
Kimyasal falan mı diye korkuyorum regl de olunca 😢
Olabilir bir kan ver bence sen sabah saglik ocağında emin ol testle vs ugrasma kafan rahatlar en azından varmı yokmu testmi bozuk kimyasal mi oldu acaba vs netleşir yani

düşük veya kimyasal olmuş olsaydı bulantımın azalması gerekmez miydi?
Kanama durdu çünkü.
Öğlene doğru kan verebilirim çalıştığım için
Sabırsız bir insanım açıkçası hiç de beklenmeyen bir durumdu sabah uyanınca yine test yapacağım. Bakalım hayırlısı. Olursa zaten sürpriz olmuş olacak.

Back
X