adetim 15 gün geçtiİlk denemede kan olup olmaması ile hamileliğin ne alakası var? Adetiniz geçti mi o önemli
kanda betaya baksınlar, prolaktine baksınlaradetim 15 gün geçti
Peki canim saolkanda betaya baksınlar, prolaktine baksınlar
Hemen bebek istiyor muydunuz merak ettim?
Daha bir aylık bile evli değilsiniz çünkü. Bu telaşlar için çok erken gibi geldi kusura bakmayın.
Erken ama insan regl olmayinca supheleniyorHemen bebek istiyor muydunuz merak ettim?
Daha bir aylık bile evli değilsiniz çünkü. Bu telaşlar için çok erken gibi geldi kusura bakmayın.
Cok karisik bu isler canim ya doktorami gitsem acaba bilemiyorum doktora gitmek icinde cok erken degilmi3. Denemediki kan zarın kanamsi olabilir canm
Ama korunma yoksa hamilede olabilirsin
adetin 15 gun gecms
Gec döllenme de olabilir
25 nisanda evlenmişsin daha 1 ay olmamış. çocuk olmadı diye telaşa kapılıyosun. 7. deneme deyince ben de 7. ay sandım.Peki canim saol
Haklisin canim herseyin hayirlisi olsun25 nisanda evlenmişsin daha 1 ay olmamış. çocuk olmadı diye telaşa kapılıyosun. 7. deneme deyince ben de 7. ay sandım.
Sakin ol beybii, buralar psikolojikman adeti gecikenlerle dolu zaten
Canim haklisin fakat adetim cok duzenliydi.evlilikten sonra gecikmesi suphelendirdi beni birde esimle o is olunca bir kac kez oyuzden suphelendimCanim cok normal benim bi ay gecikmisti doktor normal ilk bikac ay vucudun alismasi demisti
Benimde cok duzenliydi canim evlendikten sonra duzen bozuldu eskisi gibi zamaninda gelmiyo pko dendiCanim haklisin fakat adetim cok duzenliydi.evlilikten sonra gecikmesi suphelendirdi beni birde esimle o is olunca bir kac kez oyuzden suphelendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?