Gebeliğe Hazırlık regl olmadım ama hamilede değilim?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Asya7889

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2018
19
5
1
31
25 nisanda evlendim. ilk gece kanamam olmadı sadece 2 3 damla leke geldi. esimle 3. denememizde adet kanına benzer kan geldi fakat devamı gelmedi. 3 4 kez idrar test yaptım negatif çıktı kan testide yaptım negatif çıktı.suan 7. denememiz halen bişey yok idrar testinde adetim 15 gün geçti neden böyle oluyor kızlar ?

İlk denemede kan olup olmaması ile hamileliğin ne alakası var? Adetiniz geçti mi o önemli

3. Denemediki kan zarın kanamsi olabilir canm
Ama korunma yoksa hamilede olabilirsin
adetin 15 gun gecms
Gec döllenme de olabilir

Ilk aylarda olur öyle gecikmeler.vücudun etkılenıyor sonucta stres yapma olursun.ve bence cocuk ıcın bu kadar acele etme senın en guzel zamanların cocuk olacak mı olmayacak mı psıkolojısıyle debelenme bence

Canim cok normal benim bi ay gecikmisti doktor normal ilk bikac ay vucudun alismasi demisti

Canim cok normal benim bi ay gecikmisti doktor normal ilk bikac ay vucudun alismasi demisti
Canim haklisin fakat adetim cok duzenliydi.evlilikten sonra gecikmesi suphelendirdi beni birde esimle o is olunca bir kac kez oyuzden suphelendim

Canim haklisin fakat adetim cok duzenliydi.evlilikten sonra gecikmesi suphelendirdi beni birde esimle o is olunca bir kac kez oyuzden suphelendim
Benimde cok duzenliydi canim evlendikten sonra duzen bozuldu eskisi gibi zamaninda gelmiyo pko dendi

Siz çocuk yapmadan bir değil bin defa düşünün lütfen. Açtığınız diğer iki konu “eşimi sevmiyorum ne yapmam lazım” çünkü. Bir de akrabalığınız var. Ne yapın biliyor musunuz? Düşünün. Önce sevgi saygı oluşsun aranızda ayrılmıyorsanız, daha sonra psikolojinizi düzeltin, düşünce olarak olgunlaşın büyüyün, daha sonra akraba evliliği olduğu için doktor gözetiminde gebelik planlayın. Zaten eşinize yeterince yazık etmişsiniz, doğmamış çocuğunuza da aynı şeyi yapmayın bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…