Regl olmadim

Dami1512

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Mart 2022
41
13
3
26
Arkadaşlar bugün regl günüm sarı akıntım var sancım bel ağrısı hiç bişey yok neden olur acaba yaşayan bilen var mı bu durumu

Son düzenleme:
O zaman sorduğumda cevap yazmaman yeterli arkadaşım kimseye mecbur degilsin cevap yazmaya üstelik tek sana sormuyorum genel olarak soruyorum belki bu sorunlardan yaşayan varmıdır diye boş yapacaksan uza

Ayrıca k.b soru sorma şeklim yanlış olmuş insallik halidir olabilir ama bu kadar sert cikismana anlam veremedim

Arkadaşlar bugün regl günüm sarı akıntım var sancım bel ağrısı hiç bişey yok neden olur acaba yaşayan bilen var mı bu durumu
Üşütmüş olabilirsin, enfeksiyonun olabilir. Adet tarihin değişiyor da olabilir. Ama büyük ihtimalle enfeksiyona bağlı gecikme yaşıyorsundur. Sıcak su torbası vs uygula birkaç gün bekle. Yine adet olmazsan enfeksiyon tedavisine başlaman gerekebilir. Ayrıca belirtmemişsin evli misin ya da gebelik deneyimin oldu mu bununla alakalı bir durum da olabilir. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım ancak devam ederse bir doktora görünmelisin

Ben evliyim çocuk düşünmeye karar verdik ama ilk denememiz oldu ne biliyim telaslandim ve 3 .gün oldu bi kaç kişiye de sordum fakat hamilelikte ve adette aynı akıntı olabiliyormuş pazartesi günü randevu aldım gidicem çünkü benim regl hiç aksamıyor düzenli olarak hep aynı geliyordu böyle oluncada biraz korktum açıkcasi

Üstelik göğüslerim 1.gunde patlıcan gibiydi bu iki gündür rahat ama yine hassasiyet var bel ağrım var istahsizligim var anlamadım gitti bir türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…