Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir sürü sebebi var.Arkadaşlar bugün regl günüm sarı akıntım var sancım bel ağrısı hiç bişey yok neden acaba bilen var mi
müneccime mi benziyoruz? Sorunun olduğunu düşünüyorsan doktora gitmelisin biz bu yazdıklarınla neyin olduğunu nerden bilelim?Hmm acarmisin peki konuyu
Üşütmüş olabilirsin, enfeksiyonun olabilir. Adet tarihin değişiyor da olabilir. Ama büyük ihtimalle enfeksiyona bağlı gecikme yaşıyorsundur. Sıcak su torbası vs uygula birkaç gün bekle. Yine adet olmazsan enfeksiyon tedavisine başlaman gerekebilir. Ayrıca belirtmemişsin evli misin ya da gebelik deneyimin oldu mu bununla alakalı bir durum da olabilir. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım ancak devam ederse bir doktora görünmelisinArkadaşlar bugün regl günüm sarı akıntım var sancım bel ağrısı hiç bişey yok neden olur acaba yaşayan bilen var mı bu durumu
Üstelik göğüslerim 1.gunde patlıcan gibiydi bu iki gündür rahat ama yine hassasiyet var bel ağrım var istahsizligim var anlamadım gitti bir türlüÜşütmüş olabilirsin, enfeksiyonun olabilir. Adet tarihin değişiyor da olabilir. Ama büyük ihtimalle enfeksiyona bağlı gecikme yaşıyorsundur. Sıcak su torbası vs uygula birkaç gün bekle. Yine adet olmazsan enfeksiyon tedavisine başlaman gerekebilir. Ayrıca belirtmemişsin evli misin ya da gebelik deneyimin oldu mu bununla alakalı bir durum da olabilir. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım ancak devam ederse bir doktora görünmelisin
Gecikirsen bir gebelik testi yap derimÜstelik göğüslerim 1.gunde patlıcan gibiydi bu iki gündür rahat ama yine hassasiyet var bel ağrım var istahsizligim var anlamadım gitti bir türlü
Tamam teşekkür ederim saolunGecikirsen bir gebelik testi yap derim