Regl olmak için hapa başladım ama regl olmuyorum?

bezaaa

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2012
2.946
5.312
358
Selamlar. Polikistik over için YAZZ isimli doğum kontrol hapını kullanıyorum. 6. Kutunun yarısını geçtim ve son 2 aydır regl olmadım. Önceki aylarda da çok çok az akıntılı regl oldum. Doktora gitmem gerekir mi? Bu durumu yaşayan var mı?

Aslında olmanız gerekiyordu. Ben yazz da değil de quairista doğum kontrol hapında böyle bir sey yaşamıştım. Adet olup olmadığımı anlamıyordum. Daha sonra doktora gidip hapı değiştirdim. Isterseniz bir uzmana görünün. 2 ay uzun bir süreç.

Aslında olmanız gerekiyordu. Ben yazz da değil de quairista doğum kontrol hapında böyle bir sey yaşamıştım. Adet olup olmadığımı anlamıyordum. Daha sonra doktora gidip hapı değiştirdim. Isterseniz bir uzmana görünün. 2 ay uzun bir süreç.
Bu hapı kullanan başka birine sordum 5 yıl kullanmış hiç olmadan. Gidicez mecbur. Teşekkür ederim

Cocuk düsünüyorsaniz eger yazz almayin. Duphaston gercekten iyi 1 yil adet görmedim öyle bir adetmi getirdiki anlatamam 3 ay pihti attim her kullandigmda yani belki korunma amacli kullaniyorsnuzdur belkide soruyu anlamamis olabilirm ama sadece fikrimi söylemek istedim kist varsa onun icinde veriyolar dogum kontrol hapi adeti engelliyor ya kistler.

O bendede olmuştu ilk zamanlar kullanınca adetim sökülüyordu. Sonra sanırım vücüt ilaca alışıyor etkisini kaybediyordu. Sonra hiç faydasını görememiştim sökülmüyordu 😞

Back
X