Regl Olunca Canim Sevişmek Istiyor

yaren_76

mareşal
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
2.066
68
683
yaa arkadaşlar sizde böyle bişey yaşıyomusunuz ben her regl döneminde canım sevişmek isitiyor
ama regl dönemim bitince normale dönüyorum
bide çok tatlı şeyler yemek isityor
elimden çikolatayı düşürmüyorum

bazen bendede oluyodu son günlerine doğru.ilk gün karın ağrısı pis bi terden dolayı kendime bile sinirlerniyorum .))

Jinekolog sølemisti bana, var bøle bisey, istek artiyo kadinda regl oldugu dønem, ama bøle bisey yapmak o dønemde sagliklimi degilmi bilmiyorum..

Regl dönemi va tatlı bazen gece yarısı bile bir çikolata yiyorum Yoksa diyetlerimi hep bunlar mı bozuyor acaba?:Roflol::Roflol:

Ay kızlar bendede aynisi oluyor nerdeyse çıldırmak üzere oluyorum eşim ne yapacağını bile bilmiyor ve çok üzülüyor ( malum öyle durumda bir şeyler yapamayız) ama çok sinir bozucu oluyor.Buna bir çare bilen varmı acaba?Ne yapmak olur böyle durumda?

şu an reglim ağlamak istiyorum acıdan:( bu nedir ya milet ne ister ben ne haldeyim:(
bende 2 bebek doğumundan sonra öyle acılar başladı,ama önce hiç acı falan yoktu ( sezaryenden dolayı bence ,1 bebeğimi normal doğum yaptım,2 sezaryen ve o zamandan her şey başladı : reglım çok acılı olur ve çok istek oluyor regl zamanı )

Ama zaten çikolata yememek olmazki regly döneminde ben sevişmek istemiyorum açıkçası kendimi kötü hissediyorum iğğğ

YAA ARKADAŞLAR BİLMİYORUM AMA RGL OLUNCAA BÖYLEE SEVİŞME HİSSİ DUYAN VAR MI ACABA?şutarafagitti

evet canım var bende öyle oluyorum regl olmadan 1 / 2 gün önce başlıyor cinsel istek ve o dönem de devam ediyor nedense:1hug:Şeniz

Bendede oluyor kızlar sevişmek istiyosun sadece ama regl bitimine yakın hiç istek mistek kalmıyor zaten nedeni nedir bende anlamıyorumşakkıdı

O Dönemde östrojen Hormonu Yukselir Ve Her Seye Karsi Cok Hasaalasiriz,duygualrimizi Daha Yogun Yasariz..seks Istegimizde Bunun Icerisinde Tabi..daha Cok Aglar Daha Cok Guleriz.temzilik Hastasi Oluruz..o Dönemde Bunalri Yapan Seyelr Hormonlarimzidir..ve Bu Gayet Normaldir..

Back
X