L Lesia Üye Kayıtlı Üye 29 Ekim 2021 158 -12 11 25 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Lesia #1 Merhaba Kafama takıldığı için soruyorum son ilişki tarihinden sonra regl olmuş kadının hamile olma olasılığı var mı? Regl olduğu halde hamile kalan oldu mu?
Merhaba Kafama takıldığı için soruyorum son ilişki tarihinden sonra regl olmuş kadının hamile olma olasılığı var mı? Regl olduğu halde hamile kalan oldu mu?
T temmuzekim Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Ocak 2021 5.671 En iyi cevaplar 1 4.888 123 31 25 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Lesia #2 Lesia .!.: Kafama takıldığı için soruyorum son ilişki tarihinden sonra regl olmuş kadının hamile olma olasılığı var mı? Genişletmek için tıkla... Olanları duymuştum ama çok çok düşük bir ihtimal bu tarz durumlar
Lesia .!.: Kafama takıldığı için soruyorum son ilişki tarihinden sonra regl olmuş kadının hamile olma olasılığı var mı? Genişletmek için tıkla... Olanları duymuştum ama çok çok düşük bir ihtimal bu tarz durumlar
L Lesia Üye Kayıtlı Üye 29 Ekim 2021 158 -12 11 25 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Lesia #3 temmuzekim .!.: Olanları duymuştum ama çok çok düşük bir ihtimal bu tarz durumlar Genişletmek için tıkla... Bende öyle duydum da bi sormak istedim. İnternetten baktığım kadarıyla tam gününde ve aynı miktarda oluyorsa yokmuş.
temmuzekim .!.: Olanları duymuştum ama çok çok düşük bir ihtimal bu tarz durumlar Genişletmek için tıkla... Bende öyle duydum da bi sormak istedim. İnternetten baktığım kadarıyla tam gününde ve aynı miktarda oluyorsa yokmuş.