Regl öncesi beta kan testi 1.20

izmir3526

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2023
98
10
3
Kızlar merhaba adetime 10 gün varken grip oldugum için kan testi vermiştim beta 1.20 çıktı gebelik istiyoruz doktor bugün gebelik yok dedi antibiyotik verdi oysaki o gün varsa da çok erken olduğunu ve belli olmayacağını söylemişti bugün ise gebelik yok dedi sizce değerim yükselir mi

Adetime bir hafta varken 1.20 çıktı sonra hep 0 çıktı adet günüm 28 çıktı hamileydim benim de kasık ağrımdan gitmiştm kadın doğum baktı bak yumurtalarını görebiliyorm yumurtlamadasın bu ay geçti gebelik oluşmamış antibiyotik iç dedi ama ben içmedim her ihtimale karşı adetimi bekledim şimdi 27 haftalığım değeriniz yükselebilir ama belirtilerde önemli kasık ağrısı sık idrara çıkma üşüme vs vs varsa gebe olma ihtimaliniz var kendinize göre ayarlayn antibiyotik de aksef isteyin o gebelikte de kullanılabiliyor

Daha 10 gün var yükselebilir değer belki geç döllenme falan da olmuş olabilir

Aa öyle mi inşallah benim de değerim yükselir antibiyotik içmek istemiyorum biraz daha bekleyip prodoctor erken gebelik testlerinden yapayım negatif çıkarsa regl günümü bekliyim nolur nolmaz o zaman

Belirtilerinin adet öncesi mı çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…