Regl öncesi kahverengi akıntı

brcubrcu0101

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2022
3.918
2.202
83
32
Merhaba reglime 5 gün vat . Dünden beri kahverengi akıntım oluyor . Bu şekilde gebelik öğrenen oldu mu? Aslında benim genelde zaten regl öncesi olurdu . Sadece geçen ay hiç ılmadı öyle bi şey ve hamile olanilir miyim dedim maalesef değildim :) şimdi mormal regl öncesi kahverengi akıntı geliyorsa umudumu keseyim mi sanırım yine hamile değilim..

Merhaba reglime 5 gün vat . Dünden beri kahverengi akıntım oluyor . Bu şekilde gebelik öğrenen oldu mu? Aslında benim genelde zaten regl öncesi olurdu . Sadece geçen ay hiç ılmadı öyle bi şey ve hamile olanilir miyim dedim maalesef değildim :) şimdi mormal regl öncesi kahverengi akıntı geliyorsa umudumu keseyim mi sanırım yine hamile değilim..
Hemen bozma moralini☺️inşallah vardır nasipse test yaptinmi acaba

Yok yapmadım . Reglim 3-4 gün gecikmeden yapmam . Kaldı k ireglime bile daha 5 gün var😀 geçen ay bir sürü test yaptım hayal kırıklığı. Kendime söz verdim gecikmeden yapmicam diye
Benimde 6gun var bugün karnım taş gibi regl olcakmisim gibi sanki bidahaki yumurtluyorjm acaba😂ama akıntım yok sanmam

Benimde 6gun var bugün karnım taş gibi regl olcakmisim gibi sanki bidahaki yumurtluyorjm acaba😂ama akıntım yok sanmam
Ay hiç bilemiyorum ya bu deneyeli 2. Ayımız yumurtlsms takibi ile nokta atışı yapkyoruz olmuyorsa sorun mu vardır ? Anlamıyorum milletin tek denemede tutuyor

Ay hiç bilemiyorum ya bu deneyeli 2. Ayımız yumurtlsms takibi ile nokta atışı yapkyoruz olmuyorsa sorun mu vardır ? Anlamıyorum milletin tek denemede tutuyor
Canım kimisininki hemen oluyor kimisinin 4.5ayda işte denemeye devam napakim Allah'tan ümit kesilmez

3.ay canım ama diğer aylar pek deneme olmamıştı bu ay ben zorladım eşimi biraz😂çatlama dan sonra bıraktık ama yumurtlama geçti diye bilmiyorum nolcak
Çatlamadan sonra zqten bi önemi yok . Hayırlısı ya olur inşallah z çünkü olmadıkça ben bi şey var diye düşünüyorum :( yoksa olurdu vs diyorum yaşım da 31

Back
X