- 29 Haziran 2022
- 3.924
- 2.204
- 83
- 32
- Konu Sahibi brcubrcu0101
-
Hemen bozma moraliniMerhaba reglime 5 gün vat . Dünden beri kahverengi akıntım oluyor . Bu şekilde gebelik öğrenen oldu mu? Aslında benim genelde zaten regl öncesi olurdu . Sadece geçen ay hiç ılmadı öyle bi şey ve hamile olanilir miyim dedim maalesef değildim :) şimdi mormal regl öncesi kahverengi akıntı geliyorsa umudumu keseyim mi sanırım yine hamile değilim..
Yok yapmadım . Reglim 3-4 gün gecikmeden yapmam . Kaldı k ireglime bile daha 5 gün varHemen bozma moraliniinşallah vardır nasipse test yaptinmi acaba
Benimde 6gun var bugün karnım taş gibi regl olcakmisim gibi sanki bidahaki yumurtluyorjm acabaYok yapmadım . Reglim 3-4 gün gecikmeden yapmam . Kaldı k ireglime bile daha 5 gün vargeçen ay bir sürü test yaptım hayal kırıklığı. Kendime söz verdim gecikmeden yapmicam diye
Ay hiç bilemiyorum ya bu deneyeli 2. Ayımız yumurtlsms takibi ile nokta atışı yapkyoruz olmuyorsa sorun mu vardır ? Anlamıyorum milletin tek denemede tutuyorBenimde 6gun var bugün karnım taş gibi regl olcakmisim gibi sanki bidahaki yumurtluyorjm acabaama akıntım yok sanmam
Canım kimisininki hemen oluyor kimisinin 4.5ayda işte denemeye devam napakim Allah'tan ümit kesilmezAy hiç bilemiyorum ya bu deneyeli 2. Ayımız yumurtlsms takibi ile nokta atışı yapkyoruz olmuyorsa sorun mu vardır ? Anlamıyorum milletin tek denemede tutuyor
Senin kaç ay oldu ?Canım kimisininki hemen oluyor kimisinin 4.5ayda işte denemeye devam napakim Allah'tan ümit kesilmez
3.ay canım ama diğer aylar pek deneme olmamıştı bu ay ben zorladım eşimi birazSenin kaç ay oldu ?
Çatlamadan sonra zqten bi önemi yok . Hayırlısı ya olur inşallah z çünkü olmadıkça ben bi şey var diye düşünüyorum3.ay canım ama diğer aylar pek deneme olmamıştı bu ay ben zorladım eşimi birazçatlama dan sonra bıraktık ama yumurtlama geçti diye bilmiyorum nolcak
Bazen bende düşünüyorum ama biraz daha beklemek lazımÇatlamadan sonra zqten bi önemi yok . Hayırlısı ya olur inşallah z çünkü olmadıkça ben bi şey var diye düşünüyorumyoksa olurdu vs diyorum yaşım da 31
Sen hangi günleri degerlendirmistinÇatlamadan sonra zqten bi önemi yok . Hayırlısı ya olur inşallah z çünkü olmadıkça ben bi şey var diye düşünüyorumyoksa olurdu vs diyorum yaşım da 31
Ben yumurtlamadsn önce gün aşırı zaten ilişki oluyor . Yumurtlamadan önce , yumurtlama günü ve yumurtlamadan sonra da üst üste denedik . Yani olacsğı varsa olurdu hiç kaçış yok sperm doluydu yaniSen hangi günleri degerlendirmistin
MaşallahBen yumurtlamadsn önce gün aşırı zaten ilişki oluyor . Yumurtlamadan önce , yumurtlama günü ve yumurtlamadan sonra da üst üste denedik . Yani olacsğı varsa olurdu hiç kaçış yok sperm doluydu yani
Merhaba aynı durumu yaşıyorum adetimden 3 gün önce kahverengi akıntılar yaşıyorum sizdeki gelişmeler nedirBilgisi olan yok mu hala devam ediypr .kahverengi lekeler
5-6 gün kahve lekelenmeler oldu sonra kırmızıya dönüp regl oldum naaşesefMerhaba aynı durumu yaşıyorum adetimden 3 gün önce kahverengi akıntılar yaşıyorum sizdeki gelişmeler nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?