Regl öncesi kahverengi leke

laptoprecai

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2024
56
27
3
27
Kızlar dün regl günümdü baya bi kahverengi akıntım geldi ama sonra beyaza döndü yani regl olamadım ne bu ya çok korkuyorum hamilelik riskim yok spiral ve prezervatif ile korunuyoruz yumurtlama dönemi ilişki yok ve spiralimi daha bu ay kontrol ettirdim yerinde duruyordu. Stres oldum iyice yine de bi acaba hamilelik falan mı diyorum ama hiç belirtim de yok

kan testi verin spiral Allah korusun bazen dış gebeliğe yol açıyor bu regl normal değil.
Allah korusun ama aynı zamanda prezervatifte kullanıyoruz bi tek spiral değil yine de olur mu dersiniz iyice panik oldum ağrım falan da yok lekelenmem oldu geçti sadece

gidin doktora ihmail etmeyin yani dış gebelik olmaz kist olur üzerine düşün normal bi durum değil çünkü.
Bu ayın 11inde muayene olmuştum daha kist vs yoktu adet bitiminde ilişki sırasında kanama yaşamıştım spiral kaymış olabileceğinden şüphelenip doktora gittim yerinde duruyor dedi hersey normaldi önlem amaçlı smear ve hpv testi aldı sonuçlar çıktı hepsi negatif yine de göstermek için gidecektim randevu arıyorum zaten o güne kadar umarım regl olurum ama olmazsam da zaten doktora sorcam bakalım hersey yolundaydı aslında :(

Son düzenleme:
Back
X