Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bunun bir cözümünü ariyorum. Hen regl öncesi hemde yumurta catlama dönemi ikiside berbat geciyor. Birde dolunayi sayarsak ruh hali normal topu topuns 10 günüm var ayda. Dolayisiyla bende basligi takip ediyorum.Regl öncesi aşırı duygusal ve tahammül sınırım eksilerde oluyor uzun bir süre de bu böyle devam ediyor beni çok yoruyor gerçekten var mı bir çözümü
Kadınların yarısı yaşıyordur bunu. Cem Yılmaz diyordu ya gösterisinde:” adet öncesi bir hafta sıkıntı. Duygusal gelgitler falan... Adet dönemi zaten öyle. Adet sonrası yine normale dönmek için zaman lazım... eee bir ay zaten dört hafta insaf!”![]()
Dolaylı yoldan yaşadığı için mizahını yapıyor evet, doğrudan yaşasa görür trajediyiAdam haklı her ay yaşasa bu durumu mizahını değil dramasını oynardı bence .şaka bir yana bunun çaresini bulmalılar ayın 2 haftası bitik zaten geriye ne kaldı ki![]()
Cidden hayrına biri icat etse bu sorunun kökünü kazısa bence dünyanın en göze çarpan mucidi olur benim gözümdeEskiden çok abartı bulurdum bu söylemleri ama son birkaç yıldır benzer durumu yaşayınca anladım. Patlamaya hazır bir volkan gibi ortalıkta dolaşıp duruyorum bir hafta kala![]()
Bizde regl den bir hafta önce mutlaka kavga ederiz. Artık ikimizde çok yorulduk. Varsa bir çözüm bende uygulayayımaynı durumdayım vallahi her regl öncesi eşimle mutlaka kavga ediyorum sadece o da değil genel olarak evrenle kavga ediyorum![]()
O da ayrı bir dert elin oğluna gel de anlat bu youtubeda deneyler oluyor ya adamlara adet sancısı ile eşdeğer ağrı veriyorlar o zaman görürüm ben onları premsem gibi davransinlar lütfen kadınlara extra bu dönemdeAdam haklı her ay yaşasa bu durumu mizahını değil dramasını oynardı bence .şaka bir yana bunun çaresini bulmalılar ayın 2 haftası bitik zaten geriye ne kaldı ki![]()
Ben de kendimi ates püsküren bir ejderhaya benzetiyorumEskiden çok abartı bulurdum bu söylemleri ama son birkaç yıldır benzer durumu yaşayınca anladım. Patlamaya hazır bir volkan gibi ortalıkta dolaşıp duruyorum bir hafta kala![]()
yok gardaş yok.Regl öncesi aşırı duygusal ve tahammül sınırım eksilerde oluyor uzun bir süre de bu böyle devam ediyor beni çok yoruyor gerçekten var mı bir çözümü
Hahh o ilaçtan istiyorum şu an olsa da içsem ki normalde ilaç içmeyi hiç sevmemBen de aynı durumu yaşıyorum. Hatta bayağı ağır bir biçimde. İsmi de var bunun. PMS: premenstural sendrom. Adet öncesi sendrom. Benim psikiyatristim hafif bir doz ilaç veriyor. Yalnızca o günlerde kullanıyorum. İşe yarıyor.
Böyle hiç semptomsuz rahat ekşınsız geçiren var mı merak ettimKeşke duygusal olsam... pimi çekilmiş bomba gibiyim cidden
Ben de ama bugün üstümde ekstra bir gerginlik var sebepsiz. Ay tutulması etkisi mı acabaRegl öncesi aşırı duygusal ve tahammül sınırım eksilerde oluyor uzun bir süre de bu böyle devam ediyor beni çok yoruyor gerçekten var mı bir çözümü