- 15 Şubat 2013
- 26.088
- En iyi cevaplar
- 1
- 100.766
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yalnız değilmişim demek ki bu ay ay tutulması da sinir katsayımı artırıyor çifte kavrulmuşBen de ama bugün üstümde ekstra bir gerginlik var sebepsiz. Ay tutulması etkisi mı acaba![]()
Ben de sinirlerim en ufak bir artcida deprem yasatiyor banaEskiden çok abartı bulurdum bu söylemleri ama son birkaç yıldır benzer durumu yaşayınca anladım. Patlamaya hazır bir volkan gibi ortalıkta dolaşıp duruyorum bir hafta kala![]()
Belki bu PMS bende baş gösterdi son bir kaç yıldır daha şiddetli olmaya başladı bunu bir araştırayım en iyisiBenim yirmili yaşların başında adet öncesi sendromum olurdu, sevgilim adet olduğumu bildiginde "oh şükür, bu PMS de öldürmedin beni" derdi .
O zamanlar dolunayda ,ay büyürken uyuyamazdim.
Şimdi otuz yaşındayım, ne dolunay ne PMS , ne regl ..hiç bir şey etkilemiyor beni . Farkın varmiyorum bile hatta
Ben de sinirlerim en ufak bir artcida deprem yasatiyor banabizimki alisti artik su yumurtlama zamanin bir geleydi diye.
![]()
Östrojen etkisi olan bazı çaylar var bitki çayları. Ben de yaşıyorum benim miyomum olduğu için kullanamıyorum ama kendi kendimi yiyip ağlayıp agresif agresif dolanıyorum. Kendimden nefret ediyorum o süreçte. Sizi çok iyi anlıyorum.Regl öncesi aşırı duygusal ve tahammül sınırım eksilerde oluyor uzun bir süre de bu böyle devam ediyor beni çok yoruyor gerçekten var mı bir çözümü
Çayın ismini yazabilir misin lütfen eğer forumda yasaksa özelden atabilir misinizÖstrojen etkisi olan bazı çaylar var bitki çayları. Ben de yaşıyorum benim miyomum olduğu için kullanamıyorum ama kendi kendimi yiyip ağlayıp agresif agresif dolanıyorum. Kendimden nefret ediyorum o süreçte. Sizi çok iyi anlıyorum.
Kadın olmak hem çok kıymetli h de bir o kadar zor regl sancısından kurtulduğun zamanda hamilelik ve hormonlar baş gösteriyor doğuştan güçlü olmaya endeksli yaradılmışızHamileliğimde ki duygusal değişimler adet öncesi sendromu kadar zorlamadi.
O derece zor geçiyor benim ki.
Ben pek çözüm bulamadım malesef.
Bitki çayları iyi geliyor diyorlar.
Bence bir randevu alıp gidebilirsiniz. Piyasaki en hafif antidepresan olduğu İçin yan etki oluşmuyor. Bırakıp başlanabiliyor. İsim vermem doğru olmaz ama doktora sorun yine siz. İşe yarıyor gerçekten.Hahh o ilaçtan istiyorum şu an olsa da içsem ki normalde ilaç içmeyi hiç sevmemama doktorun önce o teşhisi koyması lazım tabi
Peki çok teşekkür ederim bilgilendirme içindeBence bir randevu alıp gidebilirsiniz. Piyasaki en hafif antidepresan olduğu İçin yan etki oluşmuyor. Bırakıp başlanabiliyor. İsim vermem doğru olmaz ama doktora sorun yine siz. İşe yarıyor gerçekten.
Hamile
Kalirsan 9 ay rahat edersin![]()
O cinnet halinden yazıyorum tam dalmalik herkese ve herseye, 36 yaşındayım ne semptom ne gerginlik regl zamanı sancı hiç bilmezdim son 5 yıla kadar niye vücudum değişti kiRegl öncesi aşırı duygusal ve tahammül sınırım eksilerde oluyor uzun bir süre de bu böyle devam ediyor beni çok yoruyor gerçekten var mı bir çözümü
Bunu bende duymuştum ve hak veriyorum birini boğazlamamak için zor tutuyorum çoğu zaman kendimiKadın katillerin çoğu cinayetlerini premenstrual döneminde işlemiş diye bir bilgi okumuştum bir yerde. Bu adet öncesi sendromu çok daha vahim boyutlara ulaşabiliyor, benim de 1 ağlama krizi illa oluyor, elimdekine şükrediyorum valla![]()