- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.800
- 298
Sevisemeyenler ne yapsın![]()
Sakinleştirici çaylar işe yaramıyorsa bence kum torbası ve boks eldivenleri de iş görür :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevisemeyenler ne yapsın![]()
Papatya çayı da işe yaramıyor. Bu gece ne olduysa aşırı bunaldım. Kum torbasi iyi fikir aslındaSakinleştirici çaylar işe yaramıyorsa bence kum torbası ve boks eldivenleri de iş görür :)
Sakinleştirici çaylar işe yaramıyorsa bence kum torbası ve boks eldivenleri de iş görür :)
Dövüşmenn guzummSevişebilenler sevişsin, kavgaya dövüşe gerek yok
Bu da işe yarayan bir yöntem bana göre![]()
Aciliyeti varsa bir yastık kap onu yorgana sar ve yumrukla gece falan deme mışıl mışık uyursun. :)Papatya çayı da işe yaramıyor. Bu gece ne olduysa aşırı bunaldım. Kum torbasi iyi fikir aslında![]()
Regl olduğumu bile unutuyorum ben bazen o kadar umurumda olmuyor benimRegl öncesi aşırı duygusal ve tahammül sınırım eksilerde oluyor uzun bir süre de bu böyle devam ediyor beni çok yoruyor gerçekten var mı bir çözümü
Savaşma seviş, sevişemiyorsan savaş bu kadar basit :)Dövüşmenn guzumm![]()
Kolumu kaldıracak kadar bile halim yok gibi hissediyorum. Yarına erteleyeyim ben bu işi. Şöyle doyasıya ağlasam bı kendime geleceğim gibi ama ağlamam da gelmiyor ona da halim yok gibi hissediyorum.Aciliyeti varsa bir yastık kap onu yorgana sar ve yumrukla gece falan deme mışıl mışık uyursun. :)
Bende sevişemeyenlerdenim mecbur kum torbası seçeneğine kaldım ben elendimSavaşma seviş, sevişemiyorsan savaş bu kadar basit :)
Boks meselesi işin şakası.Kolumu kaldıracak kadar bile halim yok gibi hissediyorum. Yarına erteleyeyim ben bu işi. Şöyle doyasıya ağlasam bı kendime geleceğim gibi ama ağlamam da gelmiyor ona da halim yok gibi hissediyorum.![]()
Pandemiden önce düzenli spora giderdim. Evde de sporu yapamayanlardanim. Ama dediğin gibi gerçekten spor yapmak fayda sağlıyordu. Şu ataleti yenip biran önce başlasam iyi olacak. Üstümdeki bu halsizlik, kötü enerji de gider belki..Boks meselesi işin şakası.
Bende regl öncesi spor yapmak çok fayda sağlıyor. Tavsiye ederim. O hırsı, tahammülsüzlüğü, enerjiyi bir yere aktarmak lazım :) spor gerçekten iyi bir seçenek.
lohusalıkta o 9 ayın acısı 9 bin kat çıkıyorHamile
Kalirsan 9 ay rahat edersin![]()
Agauhaha o dogru 40 gun kesin fazlasida olabiliyorlohusalıkta o 9 ayın acısı 9 bin kat çıkıyor![]()
Hayıt, civan perçemi , ada çayı, aslan pençesiydi biri de daha bir sürü vardır.Çayın ismini yazabilir misin lütfen eğer forumda yasaksa özelden atabilir misiniz
Teşekkür ederimHayıt, civan perçemi , ada çayı, aslan pençesiydi biri de daha bir sürü vardır.
Rica ederim ben faydalanamiyorum bari başkaları faydalansın. Bu arada ben de kendim için magnezyum malat glisinat ve taurat karışımı kullanıyorum . B kompleksini de aldım ama b kompleksi bende mide ağrısı yapınca bende dil altı olanı sipariş verdim. Bunları kullanınca yaşama sevincim bile geliyoTeşekkür ederim![]()
Akıl akıldan üstündür diye boşuna dememişler darısı bize inşallah yaşama sevinci loadingRica ederim ben faydalanamiyorum bari başkaları faydalansın. Bu arada ben de kendim için magnezyum malat glisinat ve taurat karışımı kullanıyorum . B kompleksini de aldım ama b kompleksi bende mide ağrısı yapınca bende dil altı olanı sipariş verdim. Bunları kullanınca yaşama sevincim bile geliyo