Regl öncesi ruh hali

Regl öncesi aşırı duygusal ve tahammül sınırım eksilerde oluyor uzun bir süre de bu böyle devam ediyor beni çok yoruyor gerçekten var mı bir çözümü
Regl olduğumu bile unutuyorum ben bazen o kadar umurumda olmuyor benim :D Bence yatağa yatıp uyumak bir de ağrın varsa ayaklarına sıcak su torbası koy oh mis

Aciliyeti varsa bir yastık kap onu yorgana sar ve yumrukla gece falan deme mışıl mışık uyursun. :)
Kolumu kaldıracak kadar bile halim yok gibi hissediyorum. Yarına erteleyeyim ben bu işi. Şöyle doyasıya ağlasam bı kendime geleceğim gibi ama ağlamam da gelmiyor ona da halim yok gibi hissediyorum. 😐

Kolumu kaldıracak kadar bile halim yok gibi hissediyorum. Yarına erteleyeyim ben bu işi. Şöyle doyasıya ağlasam bı kendime geleceğim gibi ama ağlamam da gelmiyor ona da halim yok gibi hissediyorum. 😐
Boks meselesi işin şakası.
Bende regl öncesi spor yapmak çok fayda sağlıyor. Tavsiye ederim. O hırsı, tahammülsüzlüğü, enerjiyi bir yere aktarmak lazım :) spor gerçekten iyi bir seçenek.

Boks meselesi işin şakası.
Bende regl öncesi spor yapmak çok fayda sağlıyor. Tavsiye ederim. O hırsı, tahammülsüzlüğü, enerjiyi bir yere aktarmak lazım :) spor gerçekten iyi bir seçenek.
Pandemiden önce düzenli spora giderdim. Evde de sporu yapamayanlardanim. Ama dediğin gibi gerçekten spor yapmak fayda sağlıyordu. Şu ataleti yenip biran önce başlasam iyi olacak. Üstümdeki bu halsizlik, kötü enerji de gider belki..

Ben genelde ağlamaklı ve sinirli oluyorum bu yüzden yakınımdakileri uyarıyorum öncesinde “bakın böyle böyle yanlış anlaşılma yaşamayalım üzerime gelmeyin kırıcı olabilirim” tarzında..Olur olmadık her şeye ağlıyorum ağlamak biraz dizginliyor 😂🙈 bir de bitki çayları melisa papatya vs. iyi geliyor sakinleştiriyor 😄

Teşekkür ederim 😊
Rica ederim ben faydalanamiyorum bari başkaları faydalansın. Bu arada ben de kendim için magnezyum malat glisinat ve taurat karışımı kullanıyorum . B kompleksini de aldım ama b kompleksi bende mide ağrısı yapınca bende dil altı olanı sipariş verdim. Bunları kullanınca yaşama sevincim bile geliyo

Rica ederim ben faydalanamiyorum bari başkaları faydalansın. Bu arada ben de kendim için magnezyum malat glisinat ve taurat karışımı kullanıyorum . B kompleksini de aldım ama b kompleksi bende mide ağrısı yapınca bende dil altı olanı sipariş verdim. Bunları kullanınca yaşama sevincim bile geliyo
Akıl akıldan üstündür diye boşuna dememişler darısı bize inşallah yaşama sevinci loading :KK24:

Back
X