REGL ÖNCESİ VE SONRASI KAHVERENGİ AKINTI

user12390

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2025
235
149
18
22
Arkadaşlar merhaba iyi akşamlar ben hpv16ya sahibim ve leep oldum ama benim kanamam bu ay bir tuhaf geldi olmadan önce kahverengi akıntı gördüm 1 saat sonra kanamam geldi reglim bitti 2 3 gün kahverengi akıntı tekrar başladı(kokusuz)özür dilerim bu detay için bilen var mı acaba neden korkmam gereken bişey var mı?rahim ağzımda yara vardı iyileşiyor mu kötüye mi gidiyor?yardımcı olur musunuz

kadın doğuma gıtsenız daha doğru olur bende kist var mesela başında ve sonunda kahverengı lekelenme oluyor ihmal etmeyın onu

kadın doğuma gıtsenız daha doğru olur bende kist var mesela başında ve sonunda kahverengı lekelenme oluyor ihmal etmeyın onu
Sizde basit kist mi var acaba ? bende de basit kist var bu şekilde bazen kahverengi bazen pembe lekelenme oluyor

yok canım bende çikolata kisti var genel olarak kist yapıyor lekelenme
Geçen ay adetimden 10 gün sonra kahverengi lekelenme geldi 3 -4 gün sürdü doktora gittim 3.5 cm basit kist var dedi yumurtlama kanamasıdır o dedi bugünde biraz pembe leke gelmiş ama adet gibi değil .Acaba benim de mi çikolata kistiydi doktora anlamadı basit kist dedi sizce anlar mıydı

Geçen ay adetimden 10 gün sonra kahverengi lekelenme geldi 3 -4 gün sürdü doktora gittim 3.5 cm basit kist var dedi yumurtlama kanamasıdır o dedi bugünde biraz pembe leke gelmiş ama adet gibi değil .Acaba benim de mi çikolata kistiydi doktora anlamadı basit kist dedi sizce anlar mıydı
anlar canım adetle atılır basıt kıst yumurtlamışsındır

Basit kist olduğu nasıl anlayacağım adet kanamam gelmeden kahverengi leke geliyo birkaç saat sonra ya da 1 gün sonra adet kanım geliyor geçen gün alttan muayeneye gittim ama bisey denmedi görünmez miydi

Basit kist olduğu nasıl anlayacağım adet kanamam gelmeden kahverengi leke geliyo birkaç saat sonra ya da 1 gün sonra adet kanım geliyor geçen gün alttan muayeneye gittim ama bisey denmedi görünmez miydi
Basit kist Usg de görünürdü bence ben yumurtlama zamanında yaşamıştım kahverengi akıntı 3 4 gün şimdi adetime 3 4 gün var yine kahverengi akıntı anlayamadım

Basit kist Usg de görünürdü bence ben yumurtlama zamanında yaşamıştım kahverengi akıntı 3 4 gün şimdi adetime 3 4 gün var yine kahverengi akıntı anlayamadım
Benim son 2 adetimde oluyor ben leepe yordum biraz acıkcası cünkü doktor muayene ettiğinde alttan inceledi bişey demedi

Back
X