- 1 Mayıs 2024
- 70
- 16
- 8
- 28
- Konu Sahibi kediliannee
-
Benim hiç başıma gelmedi ama hamilelik varsa adete yakın akıntının arttığını duymuştumKızlar merhaba ilk defa böyle bir şey yaşadığım için sizlere danışmak istedim. Sat 7 Mayıs 21 mayısta yumurtlama oldu ve değerlendirdik bugün yarın regl olmam gerekiyor ama 4 gündür beyaz kremsi akıntı oluyordu çamaşırımda bugün yumurtlama akıntısı oldu şeffaf yapışkan çok şaşkınım daha önce başına gelen var mı ? Yumurtluyor muyum tekrar yoksa bu bir gebelik belirtisi falan mı?
Benim böyle oldu reglime 4 gun kala yumurtlama akintimin aynisi 2-3 kere geldi ama asiri islak hissediyorum sulu akintim var seffaf ve kokusuzKızlar merhaba ilk defa böyle bir şey yaşadığım için sizlere danışmak istedim. Sat 7 Mayıs 21 mayısta yumurtlama oldu ve değerlendirdik bugün yarın regl olmam gerekiyor ama 4 gündür beyaz kremsi akıntı oluyordu çamaşırımda bugün yumurtlama akıntısı oldu şeffaf yapışkan çok şaşkınım daha önce başına gelen var mı ? Yumurtluyor muyum tekrar yoksa bu bir gebelik belirtisi falan mı?
İlk defa yaşıyorum bende acaba 2. Kez mi yumurtluyorum diye düşündümBenim hiç başıma gelmedi ama hamilelik varsa adete yakın akıntının arttığını duymuştum
Evet yumurtlamada olan akıntının birebir aynısı evde olsam ovülasyonla bakıcam ama malum bayramBenim böyle oldu reglime 4 gun kala yumurtlama akintimin aynisi 2-3 kere geldi ama asiri islak hissediyorum sulu akintim var seffaf ve kokusuz
Benim ovulasyonda pik çıkmıştiEvet yumurtlamada olan akıntının birebir aynısı evde olsam ovülasyonla bakıcam ama malum bayram
Bnim basima geldi. 3 haziran Sali gunu pic gordumKızlar merhaba ilk defa böyle bir şey yaşadığım için sizlere danışmak istedim. Sat 7 Mayıs 21 mayısta yumurtlama oldu ve değerlendirdik bugün yarın regl olmam gerekiyor ama 4 gündür beyaz kremsi akıntı oluyordu çamaşırımda bugün yumurtlama akıntısı oldu şeffaf yapışkan çok şaşkınım daha önce başına gelen var mı ? Yumurtluyor muyum tekrar yoksa bu bir gebelik belirtisi falan mı?
Benim hamilelik belirtim aynı bu şekildeydi. Ben de 2. Kez yumurtluyorum sanmıştım ama hamileymişim. Regl günün ne zamanKızlar merhaba ilk defa böyle bir şey yaşadığım için sizlere danışmak istedim. Sat 7 Mayıs 21 mayısta yumurtlama oldu ve değerlendirdik bugün yarın regl olmam gerekiyor ama 4 gündür beyaz kremsi akıntı oluyordu çamaşırımda bugün yumurtlama akıntısı oldu şeffaf yapışkan çok şaşkınım daha önce başına gelen var mı ? Yumurtluyor muyum tekrar yoksa bu bir gebelik belirtisi falan mı?
Ne zamn ogrendiniz? Bnim bes gun gecikti testim negatifBenim hamilelik belirtim aynı bu şekildeydi. Ben de 2. Kez yumurtluyorum sanmıştım ama hamileymişim. Regl günün ne zaman
Reglden 2 gün önce idrar testinde silikti. Regl günümde kan verdim. Eğer düzenli adet oluyorsan regl gecikmesinden sonra varsa testte çıkardıNe zamn ogrendiniz? Bnim bes gun gecikti testim negatif
Evt duzenli oluyorum, sali gunu kan testim negatif, idrar hep’negatif hala da oyleReglden 2 gün önce idrar testinde silikti. Regl günümde kan verdim. Eğer düzenli adet oluyorsan regl gecikmesinden sonra varsa testte çıkardı
Ovülasyon yaptım şimdi bu şekilde çıktı anlamadımBenim ovulasyonda pik çıkmıştiumutlandirmak istemem tabi ama Allah kismet eder inşallah size de
Benim hamilelik belirtim aynı bu şekildeydi. Ben de 2. Kez yumurtluyorum sanmıştım ama hamileymişim. Regl günün ne zaman
Bat a kac gun var gebelil testi yaptiniz mi?Ovülasyon yaptım şimdi bu şekilde çıktı anlamadım
Bugün olmam gerekiyor normalde 3 gün önce test yapmıştım negatiftiBat a kac gun var gebelil testi yaptiniz mi?
Belki gec yumurtlamissindie yumurtlama hangi gundu?Bugün olmam gerekiyor normalde 3 gün önce test yapmıştım negatifti
Bnim de oyle oldu bat a ikinci gunu sali gunu pik cikti hala adet olmadim, 6 gun gecti bugun tekrar ovu yaptim’tekrar ikinci cizgi cikti ama pic degil dha once siliklesmistiBugün olmam gerekiyor normalde 3 gün önce test yapmıştım negatifti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?