regl panik atagı tetikler mi

penumbrasal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2025
37
6
1
25
regl oldum döngümün üçüncü günü ama hiçbir şey yokken kötü hissediyorum panik atak sıkıntısı yaşayan da biriyim acaba bu dalgalanmayı hormonal olarak mı yaşıyorum şu an yoksa panik atak hep aynı panik atak mı.. çok sıkıldım yardım edinnn

Hormonel dalgalanma belki sıcaklar etkilemiştir soğuk bi duş al dikkatını dağıt ben bulmaca çözerim aklımı başka şeyle meşgul ederim

regl oldum döngümün üçüncü günü ama hiçbir şey yokken kötü hissediyorum panik atak sıkıntısı yaşayan da biriyim acaba bu dalgalanmayı hormonal olarak mı yaşıyorum şu an yoksa panik atak hep aynı panik atak mı.. çok sıkıldım yardım edinnn
benim de anksiyetem reglden önce başlıyor, bitene kadar devam ediyor. bittikten sonra düzeliyorum

Ben de bu ay doğum kontrol hapı kullandım anksiyete resmen tavan yaptı üç gün oldu ilacı bırakalı hâlâ tamamen geçmedi sürekli huzursuzum migdemin üstünde gogusumun üstünde biseyler toplanıyor

Sen benimle hemen hemen aynı şeyleri yaşıyorsun ve benim gibi kendine yoldaş arıyorsun kardeşim ama malesef bazı dönemler tavan yapıyor
evet aynı şeyleri yaşıyoruz hep, aslında buradan konuşup birbirimize yardımcı olsak çok güzel olur. en azından yalnız olmadığımızı görürdük

bende panik atak geçirmiştim. Allaha şükür atlattım. 5 sene oldu hiç yaşamadım. atak yaşadığım zamanlarda regl olacağım dönemler daha sıkıntılı geçerdi. hormonlar daha karamsar olmamıza neden oluyor. ondan panik atak daha çok tetikleniyor. bende öyle olmuştu

Back
X