Regl süresi

oncevedaima

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2025
2
0
1
38
Selamlar benim reglim normalde 6-7 gün sürer son iki aydır sadece 2-3 gün sürüyor ikinci çocuğu deniyoruz sizce hamile kalabilir miyim?
Yaşımdan dolayı azalıyor sanırım reglim38 yaşındayım.Var mı aranızda tecrübesi olan güzel hikayeler duymaya çok ihtiyacım var..

benim de öyle maalesef ben de 30 yaşındayım. doktorun dediğine göre yumurta sayım az olduğundan kanamam azalmış. sanırım vücut yumurta depolarımız azaldıkça menopozu geciktirmek için önlem alıyor daha az yumurtluyoruz ve bu sayede kanamamız azalıyor olabilir. önceden de mesela çok kanamam olurdu ama yumurtladığımda yumurta sayım çok fazlaydı. yumurtlama oranıyla kanama miktarının bağlantılı olduğunu düşünüyorum o yüzden

Selamlar benim reglim normalde 6-7 gün sürer son iki aydır sadece 2-3 gün sürüyor ikinci çocuğu deniyoruz sizce hamile kalabilir miyim?
Yaşımdan dolayı azalıyor sanırım reglim38 yaşındayım.Var mı aranızda tecrübesi olan güzel hikayeler duymaya çok ihtiyacım var..
Bu durumu yaşamadım ama 40 yaşındayım. Hiç riske girmeden ben ve eşim kontrollerimizi yaptırdık. Çok şükür bir sorun çıkmadı ve doğal yolla hamile kaldım ancak boş gebelik sebebi ile düşük yaşadım. Bence sizde bir değerlerinize baktırın. Neden diyorum çünkü bizlerin çok uzun yaşları olmayacak bu konuyla alakalı. O yüzden bizler en kısa sürede önlemlerimizi almak zorundayız. Umarım en kısa sürede sağlıcakla kucağınıza alirsiniz💐

Sorunun cevabı için doktora gidip muayene olmalısınız

Back
X