regl takvimine göre 4 gün gecikti

fdkmsl

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2020
113
189
18
34
merhaba ben 13 ekimde adet oldum adet günüm 28 ila 30 gün sürüyor gecikme olmaz hiç takvime göre 4 gün gecikmiş bacak ağrılarım var şuan sadece bide 10 gün önce bacak agrisi ve kasık agrisi bel agrisi oldu adet olacağım sandım ama olmadı lekelenme de hiç olmadı dün idrar testi yaptım tek çizgi negatif çıktı. eşim bacak ağrın varsa adet geliyor diyor benim her adetim sancılı çok sancılı olur bilemiyorum kan testi yapmalimiyim?

Canım bence tekrar test yap yarın veya öbür gün belki geç döllenmedir
Umutlandırmak istemem ama benimde bel kasık ağrım olmuştu herkeste farklı belirti olabiliyo rabbim gönlüne göre versin inşallah

Canım bence tekrar test yap yarın veya öbür gün belki geç döllenmedir
Umutlandırmak istemem ama benimde bel kasık ağrım olmuştu herkeste farklı belirti olabiliyo rabbim gönlüne göre versin inşallah
inşallah canım bacak agrim halen devam ediyor ama sancim yok üşüyorum ondan mı diye düşünüyorum eşim covid19 yakalandı bende hastane randevu alamıyorum bana da covid19 testi yapılacak stresliyim

inşallah canım bacak agrim halen devam ediyor ama sancim yok üşüyorum ondan mı diye düşünüyorum eşim covid19 yakalandı bende hastane randevu alamıyorum bana da covid19 testi yapılacak stresliyim
Yakınından birinden test isteyemezmisin eve canım sende de covid çıkarsa ilaç tedavisi diyebilirler hamileysen belki zararlıdır dikkat et kendine

Yakınından birinden test isteyemezmisin eve canım sende de covid çıkarsa ilaç tedavisi diyebilirler hamileysen belki zararlıdır dikkat et kendine
eşime allah izin verirse sürpriz yapmak da istiyorum o sağlık çalışanı ondan habersiz nerde ne şekilde test yapicam virüs belirtisi varsa ilaç kullanacaksın dedi tamam dedim ama bilmiyor ki adet gecikmiş

eşime allah izin verirse sürpriz yapmak da istiyorum o sağlık çalışanı ondan habersiz nerde ne şekilde test yapicam virüs belirtisi varsa ilaç kullanacaksın dedi tamam dedim ama bilmiyor ki adet gecikmiş
Dediğim gibi dikkat et ilaçlar zarar verebilir varsa evden cıkıp test yaptırma şansın yok sanırım karantinadasın temaslı olarak
En iyisi evde test yapman canım

Kızlar merhaba ben 13 ekimde rahim filmi çekildim
Halen daha adet olmadım yani adetim birgün gecti 10 kasımda test yaptım tek çizgi çıktı
Bugün gecikmemin 6.günü

Yarın nasipse .
geç döllenme olabilir mi adetimin bugün 41.günü ve daha olmadım normalde 34 günde bir adet olurdum her ay . En son adet tarihim 6 ekim
13 ekim de de rahim filmi çekildim
Bilmiyorum canım oladabilir belirtin varmı onları takip et

Kızlar merhaba ben 13 ekimde rahim filmi çekildim
Halen daha adet olmadım yani adetim birgün gecti 10 kasımda test yaptım tek çizgi çıktı
Bugün gecikmemin 6.günü
Benim9 gün gecikti test yaptım tek çizgi randevu aldım ve hastalandım ama yinede bı doktora görün ve kan testi daha iyi sonuç verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…