- 20 Mart 2025
- 17
- 4
- 1
- 24
- Konu Sahibi tarcinliikek
Son adet tarihim 05.05 yumurtlama 16.05 ovulasyon testi ile çift cizgi gördüm aslında beliritim yok arada çok hafif kasığımda iğne batması gibi oluyor
pek umudum yok bakalım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benide bat 31.05 Bir belirtin var mıBen yerimi aliyorum beklemedeyim
Ovu çift çizgi 18.05 -19.05 ve 19.05 akşam tekrar yaptığımda ovülasyon silik maya başladı. BAT 03.06![]()
Umutsuz olma ama kafayada takmaSon adet tarihim 05.05 yumurtlama 16.05 ovulasyon testi ile çift cizgi gördüm aslında beliritim yok arada çok hafif kasığımda iğne batması gibi oluyorpek umudum yok bakalım
Benimde son adet tarihim 05.05. Ovulasyon yapmadım hiç. Aşırı kasik ağrısı ve kemik ağrım vardı ben dayanamadım days doctor marka test yaptım 18 inde ve böyle çıktı ben mi görüyorum yoksa var mı çözemedimSon adet tarihim 05.05 yumurtlama 16.05 ovulasyon testi ile çift cizgi gördüm aslında beliritim yok arada çok hafif kasığımda iğne batması gibi oluyorpek umudum yok bakalım
Çizgi görünüyor canım ovalüsyon tarihin geceli 12 gün olmuş test tekrar yapmadın mıBenimde son adet tarihim 05.05. Ovulasyon yapmadım hiç. Aşırı kasik ağrısı ve kemik ağrım vardı ben dayanamadım days doctor marka test yaptım 18 inde ve böyle çıktı ben mi görüyorum yoksa var mı çözemedim
Evet görüyorum cizgi inşallah hepimiz hayırlısıyla hamilelik haberi alırız tarihlerimiz aynı bende pazar günü test yapmayı düşünüyorumBenimde son adet tarihim 05.05. Ovulasyon yapmadım hiç. Aşırı kasik ağrısı ve kemik ağrım vardı ben dayanamadım days doctor marka test yaptım 18 inde ve böyle çıktı ben mi görüyorum yoksa var mı çözemedim
Şimdilik bi belirtim yok ama sanirim daha erken. Sende belirti var mi?Benide bat 31.05 Bir belirtin var mı
Bende görüyorummmm inşallah vardır bebişBenimde son adet tarihim 05.05. Ovulasyon yapmadım hiç. Aşırı kasik ağrısı ve kemik ağrım vardı ben dayanamadım days doctor marka test yaptım 18 inde ve böyle çıktı ben mi görüyorum yoksa var mı çözemedim
Yapmadım 27 mayısta yaparım diye düşünüyordumÇizgi görünüyor canım ovalüsyon tarihin geceli 12 gün olmuş test tekrar yapmadın mı
Amin insaAllah Rabbim isteyen herkese nasip etsinEvet görüyorum cizgi inşallah hepimiz hayırlısıyla hamilelik haberi alırız tarihlerimiz aynı bende pazar günü test yapmayı düşünüyorum
bugun biraz belim ağrıdı hafif aslında belirti de aramak istemiyorum kendimde sonra üzülülüyorumŞimdilik bi belirtim yok ama sanirim daha erken. Sende belirti var mi?