Regl tarihi 30,31,1,2,3,4,5 olanlar gelin beraber bekleyelim

tarcinliikek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2025
17
4
1
24
Son adet tarihim 05.05 yumurtlama 16.05 ovulasyon testi ile çift cizgi gördüm aslında beliritim yok arada çok hafif kasığımda iğne batması gibi oluyor🫤 pek umudum yok bakalım

Ben yerimi aliyorum beklemedeyim 🤭
Ovu çift çizgi 18.05 -19.05 ve 19.05 akşam tekrar yaptığımda ovülasyon silik maya başladı. BAT 03.06 😊

Bende bu ay klomen kullandım bakalım ilk 3 ay her ayın 3 regl olmuştum tarlusal ile ama bu ay 6 mayısta oldum bekliyorum adete 1 hafta kala test yapacağım

Son adet tarihim 05.05 yumurtlama 16.05 ovulasyon testi ile çift cizgi gördüm aslında beliritim yok arada çok hafif kasığımda iğne batması gibi oluyor🫤 pek umudum yok bakalım
Benimde son adet tarihim 05.05. Ovulasyon yapmadım hiç. Aşırı kasik ağrısı ve kemik ağrım vardı ben dayanamadım days doctor marka test yaptım 18 inde ve böyle çıktı ben mi görüyorum yoksa var mı çözemedim

Eklentiler

• IMG_0868.webp
    IMG_0868.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 26
Benimde son adet tarihim 05.05. Ovulasyon yapmadım hiç. Aşırı kasik ağrısı ve kemik ağrım vardı ben dayanamadım days doctor marka test yaptım 18 inde ve böyle çıktı ben mi görüyorum yoksa var mı çözemedim
Çizgi görünüyor canım ovalüsyon tarihin geceli 12 gün olmuş test tekrar yapmadın mı

Evet görüyorum cizgi inşallah hepimiz hayırlısıyla hamilelik haberi alırız tarihlerimiz aynı bende pazar günü test yapmayı düşünüyorum

Back
X