- 29 Mayıs 2017
- 168
- 169
- 23
- Konu Sahibi visne_receli
-
Olmazsa yarın uğrayacağım eczaneye şuan gidebileceğim eczane yok maalesef yakınımdaEczacıya sorsanız en azından
Hap bittiginde ara verme diger kutuya basla boylece adet olmazsin.Düğünüme 3 hafta kaldı ve ben geçen hafta doktor kontrolünde doğum kontrol hapına başladım. Hastalığımla düğünüm dolayısıyla balayı da aynı tarihe denk geliyor. Geciktirici ve doğum kontrol hapı aynı zamanda atılır mı ne yapmam lazım?
Not : Doktora randevu alcaktım en erken tarih düğünümden 2 gün önceye var o yüzden burda sizlere sormak istedim bilgisi olan varsa şimdiden teşekkürler
İlk defa kullandım ve çok bilgim yok açıkcasıDoğum kontrol hapını bırakınca kaç gün sonra adet olunuyor?
Normalde 7 gün ara veriyordum şimdi hiç vermeyeceğim yani öyle mi?Hap bittiginde ara verme diger kutuya basla boylece adet olmazsin.
İki gün içinde olursun hemenDoğum kontrol hapını bırakınca kaç gün sonra adet olunuyor?
dkh 21 gunluk ya hani 7 gun ara veriyorsun. domtorum bana o 7 gun arayi vermeden hapa devam edersem hapi kesene kadar regl olmayacagimi soylemisti. ama denemedim haberin olsun.Düğünüme 3 hafta kaldı ve ben geçen hafta doktor kontrolünde doğum kontrol hapına başladım. Hastalığımla düğünüm dolayısıyla balayı da aynı tarihe denk geliyor. Geciktirici ve doğum kontrol hapı aynı zamanda atılır mı ne yapmam lazım?
Not : Doktora randevu alcaktım en erken tarih düğünümden 2 gün önceye var o yüzden burda sizlere sormak istedim bilgisi olan varsa şimdiden teşekkürler
Aynen oyle hic ara verme 2.kutuyu icmeye devam et.Normalde 7 gün ara veriyordum şimdi hiç vermeyeceğim yani öyle mi?
İlla düğün günü olması mı gerek olabilir rastlayabilir bu hap işi falanda kadınların kendine yaptığı en büyük kötülüklerden benceDüğünüme 3 hafta kaldı ve ben geçen hafta doktor kontrolünde doğum kontrol hapına başladım. Hastalığımla düğünüm dolayısıyla balayı da aynı tarihe denk geliyor. Geciktirici ve doğum kontrol hapı aynı zamanda atılır mı ne yapmam lazım?
dkh 21 gunluk ya hani 7 gun ara veriyorsun. domtorum bana o 7 gun arayi vermeden hapa devam edersem hapi kesene kadar regl olmayacagimi soylemisti. ama denemedim haberin olsun.
dkh 21 gunluk ya hani 7 gun ara veriyorsun. domtorum bana o 7 gun arayi vermeden hapa devam edersem hapi kesene kadar regl olmayacagimi soylemisti. ama denemedim haberin olsun.
Teşekkür ederim sanırım en iyisi ara vermemek olacakAra vermeden hapi kullanlar var. Sende bir iki aylik oyle yaparsin bu dugun konularini atlatana kadar. Mutluluklar
Çok teşekkür ederim o halde yeni hap alıp son 7yi atmayacağımDoğum kontrol hapiniz 28 günlükse son 7 gunu icmeden yeni kutuya gececeksiniz. Eger 21 günlükse ara vermeden 2. Kutuya gececeksiniz. Bu yontemle istediginiz zaman istediginiz kadar uzatabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim o halde yeni hap alıp son 7yi atmayacağım
senim habin 28 taneyse bu haplarin ilk 21 tanesi dkh diger 7 tanesi genellikle semir hapi oluyor. hani ara vermeden icilsin kafa karismasin diye. sen 21. gununde yeni kutunun ilk ilacindan baslarsan regl olmazsin.Benim halim 28 tane acaba farklı mıNapsam ki bilemedim suan
D.kontrol hapuna ilk hasta olunca basliyirsun 21 gun sonra 7 gun hapi kesiyirsun hapi kestiginin 3. Günü falan reglin başlıyor...Düğünüme 3 hafta kaldı ve ben geçen hafta doktor kontrolünde doğum kontrol hapına başladım. Hastalığımla düğünüm dolayısıyla balayı da aynı tarihe denk geliyor. Geciktirici ve doğum kontrol hapı aynı zamanda atılır mı ne yapmam lazım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?