Regl Tarihine 2 Gün Kala Betahcg Değeri

Çok güzel artmış canım tebrikler 🥰
Teşekkürler umarım sağlıklıdır bebeğim 🥰
Yarın regl günüm ama hamileyim. Kasık ağrım batma ve yanma şeklinde sol tarafta devam ediyor kızlar, hatta şu an arttı baya. Normal midir, ne zamana kadar devam eder bu tek taraflı kasık batması :(

Benimde regl tarihim 8 gün gecikti dün y
Verin isterseniz en az %60 artış varsa gecikmeden bir hafta sonra direk doktora gidersiniz. Öncesinde de gidilebilir tabi ama o zaman doktorlar da betahcg bakmak dışında bir şey yapamıyo
Benimde regl dönemim 8 gün gecikti dün yani 7. Günümde kan testi verdim sonuç 1.20 ile negatif çıktı bugün 9 gün oldu halen regl olmadım tekrar kan testi vereyim mi

Benimde regl tarihim 8 gün gecikti dün y

Benimde regl dönemim 8 gün gecikti dün yani 7. Günümde kan testi verdim sonuç 1.20 ile negatif çıktı bugün 9 gün oldu halen regl olmadım tekrar kan testi vereyim mi
Gecikmenin nedeni hamilelik değil gibi görünüyor. Adetleriniz düzenli midir? Bir kadın doğum doktoruna muayene olun isterseniz.

Gecikmenin nedeni hamilelik değil gibi görünüyor. Adetleriniz düzenli midir? Bir kadın doğum doktoruna muayene olun isterseniz.
Regl dönemim düzenlidir ilk defa gecikme yaşıyorum daha önce hiç böyle olmadım çünkü

Back
X