- 14 Eylül 2012
- 2.724
- 3.299
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten gebeligini öğrendikten sonra dr . takip etmeye başlamıştır. Öyle bi sıkıntı olsa sana söylerdi. Sen içini ferah tut ve iyi bir dr. Bul ona devam et.Gelisimde sorun olsaydı çoktan bilirdim dimi yani benim 9 hafta öncesi 15 agusa denk gelio yani herşey bu tarihten sonramı olmuş oluyor
Sat benim 11 temmuz aama 3 4 hafta büyük çıkıo usgde 9 çıkıo işte sata uyacağını sanmıorumBenim de gec dollenmeydi. Adetlerim duzensizdi cunku. SAT'a gore bebek kucuktu. Sonra yakaladi SAT'i.. Simdi her sey son adet tarihime uygun. :) Korkma,kucuk de olsa sonra yakalar. SAT'i bilsen cok daha iyi olurdu tabii. Benim SAT'la arasinda 2 hafta vardi.
Sata göre büyük bnm usg göre 9 sata göre 13 yada 14Benim de gec dollenmeydi. Adetlerim duzensizdi cunku. SAT'a gore bebek kucuktu. Sonra yakaladi SAT'i.. Simdi her sey son adet tarihime uygun. :) Korkma,kucuk de olsa sonra yakalar. SAT'i bilsen cok daha iyi olurdu tabii. Benim SAT'la arasinda 2 hafta vardi.
Çok sağolZaten gebeligini öğrendikten sonra dr . takip etmeye başlamıştır. Öyle bi sıkıntı olsa sana söylerdi. Sen içini ferah tut ve iyi bir dr. Bul ona devam et.
Sata göre büyük bnm usg göre 9 sata göre 13 yada 14
Anlatamadım benBirazcik sabret birbirini yakalayabilir. Kalbini karartma,olumsuz dusunme. :)
Anlatamadım ben![]()
Anlatamadım ben![]()
Kuzum adet görmedim ki işte ben sorun orda zaten hiç günümde görmezdim eylülde gördüm üstüne görmüşüm ozamanda yerleşme kanaması diye düşünüyoruz usgye göre eylülde gördüğüm tarih 5 hafta falan oluoBelki uzerine gormussundur? Yani hamile kalmissindir, sonra tekrar adet gormussundur. Neden uzuyorsun kendini suan olumsuz bisey var dedi mi doktor?
Kuzum adet görmedim ki işte ben sorun orda zaten hiç günümde görmezdim eylülde gördüm üstüne görmüşüm ozamanda yerleşme kanaması diye düşünüyoruz usgye göre eylülde gördüğüm tarih 5 hafta falan oluo
Saol sadecr kafam çok karışık yumurtlama ve döllenme nezaman oldu diyeIste diyorum kotu dusunme. Usgye gore baz al her seyini, ona gore git. Doktorun yonlendirir. Uzme sakin kendini kotu bisey yok suan. :)
Saol sadecr kafam çok karışık yumurtlama ve döllenme nezaman oldu diye
Çok iisin geerçekten aydınlatıosun beni çok tşkk ederimDoktorum bana soyle anlatmisti.. Bebek 1 aylikken dollenmeden sonra 15 gun gecmis oluyormus. Yani bebek 1 aylik oldugunda 15 gun oncesi dollenme oluyormus.
Çok iisin geerçekten aydınlatıosun beni çok tşkk ederim
O zaman benim durumumda adet olmam gereken yerde olmadım zaten adet geçtikten 15 gün sonra belli oluyo ozamanda 4 5 haftalık çıkıyo yani adet sonrası 2. Yada 3. Haftası döllenme oluo benimde tekfark ne biliyomusun ozaman adet olmadım ağustosta günümde zateeen olmazdımm adet olmadan yumurtlama olmuş oluyoo dimi genelde adet başlangıcı günü baz alıp 2 3 hafta geçiyo ya usgde benimde adet tarihimimi vermiş oluo 15 agustos ama adet olmadım yani 30 agustos veya eylül başı döllenme olmuş oluyor usgye göre 5 hafta saydığımda bu tarih çıkıyo kuzu![]()
Usg yumurtladığın tarihimi çıkarıo adet tarihinimi pekiEvet asagi yukari oyle oluyor :)
madem o kadar düzensiz ilaç falan almadın demi? ya da tehlikeli hareketler falan yapmadın?Kuzum adet görmedim ki işte ben sorun orda zaten hiç günümde görmezdim eylülde gördüm üstüne görmüşüm ozamanda yerleşme kanaması diye düşünüyoruz usgye göre eylülde gördüğüm tarih 5 hafta falan oluo
aşağı yukarı da mı hatırlamıyorsun tarihini. Mesela eylül başı, ağustos sonu gibi..Usg yumurtladığın tarihimi çıkarıo adet tarihinimi peki
Son adet 11 temmuz ama usgde 9 hafta çıktı 9 hafta önceside 15 agustos adet olmadım yaniaşağı yukarı da mı hatırlamıyorsun tarihini. Mesela eylül başı, ağustos sonu gibi..