Regl ve ejderha olmak..

CatlakB

ALLAH'ım Hakkım(ız)da Hayırlısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2013
8.601
5.099
Reglim ve ejderha gibiyim..
Sinir üst kademelerde yok böyle bişey ya..
Resmen ağlıcam şimdi..
Çokta tuhafım aslında..
Erkek arkadaşımla kavgalarımız arttı..
Çocuk benim sorunlu olduğumu düşünücek yakında..
Neden bu sinirim var bilmiyor tabii..
Anlayışta gösteremiyor nedenini bilmediğinde, benim delirdiğimi düşündüğünden..
Bir bi cümle kurdu içim acıdı resmen..
Romantiklik yapıcakmış..
Bende ısrarımla süprizini bozdum..
-B.k ettin bida yapmam dedi..
-Hakketmiyomuşum ya yapma sonucu b.k olucaksa yapma zaten yapılan kişi b.k edyomuş zaten dedim..
Bu çok koydu ya bida yapmam demesi..
Sonrada;
-belki beklemediğin anda bişeyler olabilir dedi ama ben
-Hakketmeyene yapma istemiyorum artık senden hiç bişey dedim..

Çok mantığa uygun değil ama çok kırıldım..
Ağlıcak kadarda duygusalım şuan bu regl yüzünden..
Genel anlamdada ejderha gibiyim..
Ağzımı açsam ateşler fışkırıcak gibi..
Valla sanki çok büyük boşlukta gibiyim..
Çok kötüyüm..
Beni sallayıp sarsıp kendime getirin çok kötüyüm ya çok :KK43:

Son düzenleyen: Moderatör:
ejderha olucaksan smaug ol

O ejderhaların kralı falansa en büyük ejderha o ise o bile benim yanımda az kalır :KK43:

Çorak toprak lazım onun için bu toprak çorak değil :KK70:

Konu sahibi merak etme her kadının derdi bu. Benimki de çok çekiyor malum günlerde benden

Ben şimdi benimkine bak şundan dolayı böyleyim diyemiyorum gün boyu kavga ettik..

Yak beni hadi üfle baby :-)

Şaka bir yana erkek arkadaşına inceden durumu belirt oda öküzleşmesin mutasyon geçirmeyin fantastik fantastik :)

Bende kızım bende regl oluyorum ama zerre sinir olmuyor bende arkadaş. göğüslerim falan şişeydi bari ayda bir hevesimi alırdım ama yokk:KK22: Bir ben böyle sessiz sedasız atlatiyorum heralde.

Kalbinizi kırmak istemiyorum ama bu kelimeniz bile dalga geçer gibi geldi bana konumu ciddiye almıyomuşsunuz gibi ben çok kötüyümmmmm:mad:

:cry::cry: Deme öyle deme :cry:

ya bitki çayları falan sakinleştirebilir denedin mi ?

he mesela bir de smaug altın sever denesene sana o dönemde altın iyi geliyor mu cidden merak ettim : D

benim içimden hulk çıkıyor böyle dönemlerde ,bazende küçük emrah tadında biri :KK45::KK45:Ufaktan kafayı mı sıyırıyorum diyorum ama yok devreler yanıyor malum günlerde:KK70:

Çok zor bayan olmak ya :KK43:

Yak beni hadi üfle baby :-)

Şaka bir yana erkek arkadaşına inceden durumu belirt oda öküzleşmesin mutasyon geçirmeyin fantastik fantastik :)

Şimdi bu kadar kavga ederken pat diye söylesem olmaz ki ama

İyi de neden söylemiyorsun? Ayıp bir şey değil ki. Söyle ve gerginim de, daha anlayışlı davransın.

Çok zor bayan olmak ya :KK43:

Şimdi bu kadar kavga ederken pat diye söylesem olmaz ki ama

Olur neden olmasın anlayışlı olmalı oda çekinme anlat durumu ben deme ama biz kadınlar de stresine stres katnasın katma

ya bitki çayları falan sakinleştirebilir denedin mi ?

he mesela bir de smaug altın sever denesene sana o dönemde altın iyi geliyor mu cidden merak ettim : D

Denemedim valla bitki çayını..
Kavgamız o kadar yoğun ki mesaj attığım an cevap gelicek gibi onunda içindeki ejderhayı gördüm insan dışı bi şekilde yazıyor sanki :KK70:

Bende kızım bende regl oluyorum ama zerre sinir olmuyor bende arkadaş. göğüslerim falan şişeydi bari ayda bir hevesimi alırdım ama yokk:KK22: Bir ben böyle sessiz sedasız atlatiyorum heralde.

Şükret ya :KK43:

Bnm de içimden ayı çıkıyor :)hiç abartmıyorum en ilkel Halim'e dönüyorum

unnamed.jpg

Olur neden olmasın anlayışlı olmalı oda çekinme anlat durumu ben deme ama biz kadınlar de stresine stres katnasın katma

Ya direkt söylerim sinirlerimin arttığı bi dönemdeyim diye o sıkıntı değil çünkü ben artık ona söylüyorum çünkü tımarhanye yatırmayı aklına getirmesin ilerde evliliği düşünüyoruz ya düşüncesine düşünce eklenmesin diye söylüyorum:KK70:

İyi de neden söylemiyorsun? Ayıp bir şey değil ki. Söyle ve gerginim de, daha anlayışlı davransın.

Söylerim ama konu şuan müsait değil sanki :KK43:

X