• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl ve emzirme meselesi

Kova hatunu

✔creativity
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2011
24.320
45.695
798
Dogumdan 7 ay sonra duzenli regl olmaya baslamıstim...oglum 23 aylik olcak ve hala yogun sekilde emziriyorum . Bu ay ilk defa regl olmadim 4 gun gecti.hatta belirti bile yok...test de yaptim ne olur ne olmaz diye hamile degilim
Bunun hala emzirmekle alakali olmasi muhtemelmidir? Varmi bunu yaşayan?

Hormonal bir şey diye düşünüyorum, sütünüzde artış olması regl de gecikmeye sebep olabilir.

Hormonal bir şey diye düşünüyorum, sütünüzde artış olması regl de gecikmeye sebep olabilir.

rutin kontrollerinize gidiyor musunuz? belki kist vs vardır.emzirmeyle alakası olsa 23 ay beklemezdi diye düşünüyorum.
bende bu iki ihtimali düşündüm ya süt artışı yada kist
Cunku ilk defa omrumde reglimde aksama oldu diyebilirim,doğum sonrasini saymazsak(ki o normal ve doğal bir süreçti)

bende bu iki ihtimali düşündüm ya süt artışı yada kist
Cunku ilk defa omrumde reglimde aksama oldu diyebilirim,doğum sonrasini saymazsak(ki o normal ve doğal bir süreçti)

hepimiz ihmal ediyoruz ama 6 ayda bir doktora görünmemiz lazım zaten. bu vesileyle doktorada görünün bence. hem içiniz rahatlar.

Dogumdan 7 ay sonra duzenli regl olmaya baslamıstim...oglum 23 aylik olcak ve hala yogun sekilde emziriyorum . Bu ay ilk defa regl olmadim 4 gun gecti.hatta belirti bile yok...test de yaptim ne olur ne olmaz diye hamile degilim
Bunun hala emzirmekle alakali olmasi muhtemelmidir? Varmi bunu yaşayan?

4 gün çok uzun bir süre değil bence

yani bu kadar dakik vücudumuz olmayabilir

zira bir grip olmak dahi vücudun dengesini bozuyor

Mevsimsel olabilir. Kist olsa ağrınız olurdu. İlk defa mı 4 gün gecikti maşallah. Bende sapmalar olurdu ara ara ;)

Back
X