- 12 Haziran 2021
- 22
- 4
- 1
- 28
- Konu Sahibi Nfkskckskckxkxkkxkx
-
Nişanlım çok istekli olduğu için girmek zorunda kaldımRegl dönemlerinde vajina mikrop kapmaya daha meyilli oluyor diye biliyorum. hem kan gelmesi hem de bu durum düşünülünce ilişkiye nasıl girebiliyorsunuz merak içindeyim.
Zorunda kalmanız da ayrı bir konu başlığı sebebi bence.zorunda kaldım
Sonrasında pişmanlıklar .Zorunda kalmanız da ayrı bir konu başlığı sebebi bence.
Teşekkür ederimBir de adetinizin birden kesilmesi ve kasık ağrınız konusunda tahminim kist, miyom, polip tarzı bi şeyiniz olabilir. doktora görünün.
Bakterilerin fink attığı dönemde tango yapmışsınız. Bunun icin bir uzman doktora danışın.Merhaba nişanlımla reglimin 1 inci günü ilişkiye girdim nişanlım duş almisti ama cinsel ilişkiye girdikten sonra reglim kesildi ve küçük nokta kadar geldi birdaha da gelmedi bugün 4 ncü günüm sebebi ne olabilir bidaha ki ay düzenli şekilde gelirmi acaba birde karnım sağ tarafında çok ağrı var kasık bolgemle birlikte yardımcı olabilir misiniz?
ayy rengli iken de yapmayın lütfen kendi sağlığınız içinMerhaba nişanlımla reglimin 1 inci günü ilişkiye girdim nişanlım duş almisti ama cinsel ilişkiye girdikten sonra reglim kesildi ve küçük nokta kadar geldi birdaha da gelmedi bugün 4 ncü günüm sebebi ne olabilir bidaha ki ay düzenli şekilde gelirmi acaba birde karnım sağ tarafında çok ağrı var kasık bolgemle birlikte yardımcı olabilir misiniz?
Çok üzgünüm kendimi çok kötü hissediyorum doktora gidemem utanıyorum kendimdenayy rengli iken de yapmayın lütfen kendi sağlığınız için
Bunu yapma işte kendine. Değersiz değilsin. Oldu bitti yaşandı geçti. Utanması gereken siz değilsiniz. Doktorunuza gidin.Çok üzgünüm kendimi çok kötü hissediyorum doktora gidemem utanıyorum kendimden
Çok teşekkür ederimBunu yapma işte kendine. Değersiz değilsin. Oldu bitti yaşandı geçti. Utanması gereken siz değilsiniz. Doktorunuza gidin.
Çok haklısınız gerçekten birdaha asla böyle birşeye izin vermem teşekkür ederimBen ilk günü yataktan kalkamıyorum valla kendinize neden böyle bir eziyet yapıyorsunuz ki Allah bile o dönemde kadınlara namazı ibadeti es geçmiş kolaylık sağlamış ben resmen hayattan kopuyorum o 5 gün boyunca öncelik kendiniz olsun her zaman
cnm benim seni kötü hissetirmek yada utandirmak için yazmadım seni özel gününde cinsel ilişkiye girmeye zorlayan utansın kendini suçlama dr git ihmal etme strestende rengligin kesilmiş ola bilirÇok üzgünüm kendimi çok kötü hissediyorum doktora gidemem utanıyorum kendimden
Allah razı olsun gidicem sayenizde motive oldum çok sağoluncnm benim seni kötü hissetirmek yada utandirmak için yazmadım seni özel gününde cinsel ilişkiye girmeye zorlayan utansın kendini suçlama dr git ihmal etme strestende rengligin kesilmiş ola bilir
senden de razı olsun cnm önemli olan sensin önceliğin kendi isteğin olsunAllah razı olsun gidicem sayenizde motive oldum çok sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?