Regl

Bugdaycigiller

Arel Efe 👶❤️
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2012
1.436
1.111
Kızlar sizlere bir şey sormak istiyorum. Geçen ay ayın 26'sında adet görmüştüm. Bu ayda Takvimim uygulamasına göre olması gereken 23-24 adet tarihim. Fakat benim 26'sımda lekelenmem oldu o günden beri de çok az lekelenmem oluyor yani kan hiç gelmiyor. Açık söyleyeceğim normalde tuvalet ihtiyacımızı giderirken bile gelen bu şey şimdi neden gelmiyor olabilir ? İlk defa başıma geliyor ama geçen sene 1 ay hiç adet olmadığım da oldu.

bekletmeden doktora görün derim. Yıllardır gecikmeli oluyordum ihmal ettim pko olduğunu öğrendim. Önemse

gebelikten olabilir.
eğer böyle bi şüphen yoksa regl düzensizliğinden kaynaklı olabilir.

bekletmeden doktora görün derim. Yıllardır gecikmeli oluyordum ihmal ettim pko olduğunu öğrendim. Önemse
Acil doktora görünmen gerek
Daha once böyle bir şey yaşadın mi
Daha önce bir kere geçen sene bir ay hiç olmadım sanırım bir kere daha olmuştu ama hayal meyal hatırlıyorum. Ve adetim hep mesela 26'ysa bir dahaki ayın 26'sında olur bazen de 1 hafta falan attı

Kızlar sizlere bir şey sormak istiyorum. Geçen ay ayın 26'sında adet görmüştüm. Bu ayda Takvimim uygulamasına göre olması gereken 23-24 adet tarihim. Fakat benim 26'sımda lekelenmem oldu o günden beri de çok az lekelenmem oluyor yani kan hiç gelmiyor. Açık söyleyeceğim normalde tuvalet ihtiyacımızı giderirken bile gelen bu şey şimdi neden gelmiyor olabilir ? İlk defa başıma geliyor ama geçen sene 1 ay hiç adet olmadığım da oldu.
Canim bende 1 ay hic olmadigimi biliyorum bence en guzeli bi doktora gorun ama gorunemiyorsan melisa cayi ic olursun

X