• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reglde az kanama ve pıhtı

Ellylilly

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Kızlar selam geçen ay erkek arkadaşımla bir ilişkiye girdim fakat ardından düzgün bir şekilde regl oldum fakat şimdi regl olduğumda kan çok az geliyor ve ciğer parçaları gibi parçalar geliyor ilk başlarda kahverengi ağırlıklı sorun ne anlamadım hamile miyim

Kızlar selam geçen ay erkek arkadaşımla bir ilişkiye girdim fakat ardından düzgün bir şekilde regl oldum fakat şimdi regl olduğumda kan çok az geliyor ve ciğer parçaları gibi parçalar geliyor ilk başlarda kahverengi ağırlıklı sorun ne anlamadım hamile miyim
Regl olmuşsun ya zaten. Her kadında regl dönemi pıhtılı parça halinde kanama olabiliyor normaldir.

Zaten başlarda kahverengi gelir, pıhtı gelmesi de normal ama sen yine de bir doktora danış

Back
X