Regl'den 1 hafta önce ilişki????*

bambucan

kocam ve kızım herşeyim..
Kayıtlı Üye
25 Mart 2011
876
132
123
kızlar haziranın 17sinde adet oldum. her ay 2 gün fln atıo. bu ay 19unda olmam gerekiodu. eşimle çocuk için ilk kez temmuz 11.de çalışmalara başladık:))yani hastalığımdan 1 hafta önce.. olabilme ihtimali nedir sizce? kazığımda batma yok sadece adet belirtileri yaşıorum.. hamile kaldım varsayalım yinede adetime çok yakın olduğu için üstüne görme yaşayabilirmiyim? yumurta hesapla 14.gün beta meta vs. hiç bişey bilmiorum... burda okuduklarımdan dolayı galiba ben ters zamanda mı çalışmaya başlamışım??? hadi bide bana akıl fikir verinnnnnn kızlarrr:44:

eh birazcik ters zaman olmus kuzucum, adetinden 1 hafta once yumurtalama donemin bitmis oluyor ama bu hamile kalamazsin anlamina gelmiyor.. Allahim neleri yaratiyor, adetinden 1-2 gun once hamile kalanlarida okuyoruz burda... ama adetini yasamissin 17 sinde ve tutunma kanamasi gecirmen icin en az iliskiden sonra 10 gun gecmesi gerekiyor dollenme icin. Senin belirtilerin psikolojikte olabilir.. birdahaki adetine kadar calismalara devam edinnn Allahim isteyen herkeze bebis nasip etsin!!

geçen ay 17sinde oldum bu ay 2 gün genelde atar 19.da olmam gerekiodu olmadım. pskolojik olcak bi belirtim yok. diomya kuzu sadece adet belirtilerim var oda adettendir die düşünüorum işte :)) forumu okurken bi yerde okudum hesaplamayı.. normalde temmuzun 5.de çalışmaya başlamam gerekirmiş, bn 11.de başlamışım geç olmuş yani.. ama Allahım nasip ederse olur bişi diememde, teknik olarak zor diosun yani :))) ayy ama olsa ne güzel olur kızzz

geçen ay 17sinde oldum bu ay 2 gün genelde atar 19.da olmam gerekiodu olmadım. pskolojik olcak bi belirtim yok. diomya kuzu sadece adet belirtilerim var oda adettendir die düşünüorum işte :)) forumu okurken bi yerde okudum hesaplamayı.. normalde temmuzun 5.de çalışmaya başlamam gerekirmiş, bn 11.de başlamışım geç olmuş yani.. ama Allahım nasip ederse olur bişi diememde, teknik olarak zor diosun yani :))) ayy ama olsa ne güzel olur kızzz

olmazmi canim yaaaa hemde cok guzel olur.. benimde adet gunum yarin. 24 gunde bir oluyorum en son 27 haziranda oldum.. 6 gun geri atiyor hep. bekliyoruz bakalim.. bu ay nerdeyse 30 gun karnim acayip derecede sis ti.. cok tuvalete cikiyorum birde koyu geliyor idrarim. goguslerimdede mavi damarlar cikti belirgin esim dedi hatta niye bunlar boyle masmavi diye falan taa uclarina kadar harita gibi gozukuyolar.. bekliyorum bakalim insallah olmayizzz adetttt!!! :64:

kızlar haziranın 17sinde adet oldum. her ay 2 gün fln atıo. bu ay 19unda olmam gerekiodu. eşimle çocuk için ilk kez temmuz 11.de çalışmalara başladık:))yani hastalığımdan 1 hafta önce.. olabilme ihtimali nedir sizce? kazığımda batma yok sadece adet belirtileri yaşıorum.. hamile kaldım varsayalım yinede adetime çok yakın olduğu için üstüne görme yaşayabilirmiyim? yumurta hesapla 14.gün beta meta vs. hiç bişey bilmiorum... burda okuduklarımdan dolayı galiba ben ters zamanda mı çalışmaya başlamışım??? hadi bide bana akıl fikir verinnnnnn kızlarrr:44:

Canım adete 1 hafta kala iliskiye girince hamile kalınmıyor malesef. Ben hamile kalmadan bir onceki ay karar verdik esimle adetime 9 gun falan vardı ama malesef tutmadı bir sonraki ay yumurtlama gunlerimi kacırmadım hep calıstık ve Allah'ımın da izniyle tuttu. Senin gecikmen psikolojiktir ya da havalardandır canım.

harita gibimi ayy güldürdün beni kızz.. valla açık konuşayım ,göğüslerim şiş uçları acıo kasıklarımda çok ara ara adet olcağım zamanki kıpraşma oluo ama öle iğne batması gibi bişi deil... bunlar zaten her ay adet öncesi olan periyodik belirtilerim.. bu ay extra belim ağrıo, bi halsizlik var bacaklarım ağrıo bide.. bunlar ne belirtisidir bileme tabi... inş. ikimzdede yavrucaklar vardır:)

dünyam80 demek öleee hmmm ne bilion kız alla alla bu ne açık sözlülük bölede sölenmezki canım:)) hayrlısı ise allahım nasip etsin benim gibi isteyen herkese.. aslında çok takmamak lazım. baksana takınca pskolojik gebelik kimyasal gebelik vs.. hayal gücümüzle doğurcağız yakında:)) herkeste belirti farklı çok belirtisi olanda var hiç olmayanda.. ama bi umut işte okuoruz.. ben geçen ay bi kaptırmışım kendimi, okuorum idrar yanması yazıo anında idrarım gelio ve yanmalı yapıorum:D kirpiklerim kolum budum yaa herşeyimi deiştirdim o pskolojiyle.. hani saç beyazlarmış gibi bi yazı okumadım allahtan, yoksa bembeyaz olurdum galiba:D
o yüzden bu ay relaxım geçen ay fos çıkınca ee dedim bari wc de canım yanmasın:D:D ama istiom işte bu ay istiom bakalımmmm:1:

dünyam80 demek öleee hmmm ne bilion kız alla alla bu ne açık sözlülük bölede sölenmezki canım:)) hayrlısı ise allahım nasip etsin benim gibi isteyen herkese.. aslında çok takmamak lazım. baksana takınca pskolojik gebelik kimyasal gebelik vs.. hayal gücümüzle doğurcağız yakında:)) herkeste belirti farklı çok belirtisi olanda var hiç olmayanda.. ama bi umut işte okuoruz.. ben geçen ay bi kaptırmışım kendimi, okuorum idrar yanması yazıo anında idrarım gelio ve yanmalı yapıorum:D kirpiklerim kolum budum yaa herşeyimi deiştirdim o pskolojiyle.. hani saç beyazlarmış gibi bi yazı okumadım allahtan, yoksa bembeyaz olurdum galiba:D
o yüzden bu ay relaxım geçen ay fos çıkınca ee dedim bari wc de canım yanmasın:D:D ama istiom işte bu ay istiom bakalımmmm:1:

Bu ay yumurtlama gunlerini kacırma hep calısın. İliskiden sonra hemen kalkma 5-10 dk yat yatakta sırt ustu ayaklarını dikerek.
Ve kalktıgımda sıcak suyla banyo ol hemen sıcak su dollenmede yardımcı oluyormus.
Gebelikle adet belirtileri aynı ama sadece gebelikte kasıkta sancı dısında batma da oluyor.

Bu ay yumurtlama gunlerini kacırma hep calısın. İliskiden sonra hemen kalkma 5-10 dk yat yatakta sırt ustu ayaklarını dikerek.
Ve kalktıgımda sıcak suyla banyo ol hemen sıcak su dollenmede yardımcı oluyormus.
Gebelikle adet belirtileri aynı ama sadece gebelikte kasıkta sancı dısında batma da oluyor.

peki benm yumurtalama günlerim ne zaman nasıl hesaplıorum onu? geçen öle bi 10 dk. yatıyım kalkmayım dedim eşim dediki hıh yoğurtsunya mayalan bakalım:) hahahhhh die gülerken yok yok kuluçkaya yat en isi yumurtlucanya dedi veeeeeeeeeee gerçek oldu:d şimdi yumurtalama günü fln desem ne senaryolar gerçekten bilemiorum:))) son adetimi dediğim gibi 17 haziranda oldum.. bu ay daha olmadım ama 2 gün attığnı düşünerek hesaplarsak benm için en uygun gün hangisi oluoki???*

bak ben bunu bilmiyodum heheh ben hemen firlarim yataktan banyoya atarim kendimi sanki arkamdan birisi kosturuyo hahaha bundan sonra yaticamm bi yarim saat isimi saglama alayim hahaha

canım benim kim demiş adetten bir hafta çnce gebelik tutmaz diyee... tutar canım bal gibide tutar:1::1: iki gebelik geçirdim ikiside sattan 1 hafta büyüktü ama ben 23-24 günde bir adet oluyorum seninkini 28 30 günde diyorsun onu bilemicem ama adetten bir hafta önce tutuyor ama bir hafta sonra adet oluyorum daha sonraki ay ortaya çıkıyor ,adetten 1 hafta öncede tutuyor yani...eee bu arada adet oldunmu canım?

kızlar hasta oldum. ayın 23.de. geçen ay 17sinde olmuştum.gecikti die baya hevaslendim ama çalışıorum iş stresi yada bu hamilelik pskolojisi fln etken olduki ii gecikti sanırım.. neyse şimdi ben ne zaman çalışayım özellikle? 29nda en geç bitio. 7 gün sürüo.. hadi bi hesaplayalım bana yardım edin kızlar

kızlar hasta oldum. ayın 23.de. geçen ay 17sinde olmuştum.gecikti die baya hevaslendim ama çalışıorum iş stresi yada bu hamilelik pskolojisi fln etken olduki ii gecikti sanırım.. neyse şimdi ben ne zaman çalışayım özellikle? 29nda en geç bitio. 7 gün sürüo.. hadi bi hesaplayalım bana yardım edin kızlar
evt biz düzensizlik olmuş, ama normalde düzenlimidir.. şimdi normal koşullarda adet tarihinden itibaren 12. ve 16.günler arası uygundur.özellikle 14.gün yumurtlama günüdür,ve hamilelik için şansın en yüksek olduğu ideal gündür(kişiden kişiye değişebilir cnm.28 günde bir normal bi menstrual döngü yaşayan kişi için bu)sana göre düşünürsek 3-7 agustos arası uygun günler,ortadaki 5 agustos günüde senin için ideal gün. şöyle söyleyeyim yumurtlama gününü hissediyorsundur zaten,belirti verir biraz.misal o gün vücut sıcaklığın yüksek olur,akıntın artar..adetin bittikten sonraki yakın günde bunu muhakkak birgün de hissetmişsindir.işte o gün senin günündür..dediğin gibi stress yapma,Allahım herkesin gönlüne göre versin inş.geç olsunda güç olmasın:34:belkide biraz kafana taktığın için adet gününü bile şaşırtmış olabilirsin.. inş güzel haberlerini alırız burda..hoşçakal:71:

Son düzenleyen: Moderatör:
valla cnm adetlerim düzenlimidir ? bilmem söyleyim siz karar verin ben pek anlamıorum :)
bazı yerlerde okuorum şu gün hasta olucam 2 gün sonra fln derlerya, bnm öle olmaz net tarih hiç belli deil... ya 2 gün atar ya atmaz ya 4 gün atar ama ne 30 günden önce olurum ne 35 günü geçer öle diim.. ama yılda bi iki kez geçtiği olur mutlaka her yıl yaşarım bunu artık mevsimlerdenmi neden bilmem.. nisanda 13nde hasta olmuştum, mayıs 15imydi tam hatrlamıorumhaziran 17 ve temmuz 23 böle işte... bi hesaplama yöntemine baktım 5 ila 10 arası bi yer 10la 16.. sen 3üyle başla demişin... ben en iisi hastalık bittimi tam gaz ara vermeden çalışayım ozaman. kaçırmayım yani :)
henüz 3 aylık evliyim ama bi aya kadar 27 yaşnda olucam.. eşimlede 3 yıllık bir flörtten sonra evlendik. o yüzden erken olduğunu düşünmüorum. allahım nasip ederse bian önce olsun istiorum.
o yüzden HELP ULAN HELPPPPP :27::27::27:

kızlar ben 1 senelik evliyim eşimle yeni yeni düşünmeye başladık bebek.adetten 1 hafta önce ilişki oldu ve ben salak salak umutlandım adetim 3 gün gecikti ama pat adet oluverdim.bu böyle olmaz deyip doktora gittim artık düzenli gidicem bir kadın doğum doktorum var.Muayeneden ödüm kopuyordu üstelik doktora gittiğimde adettim ama hiç de öyle olmadı.doktor spekulumla baktı adetken daha kolay kayıyor ve canını acıtmıyor insanın.doktora sordum 1 hafta önce pek mümkün değil dedi bu çooooook nadir kadında olurmuş boşa ümitlenmemek gerek doktor adet düzeni zaman zaman sapma yaptığı için adetin bittikten 3 gün sonra başlayıp 10 gün ilişki önerdi bir gün durup bir gün yapmak daha sağlıklıymış.yani noluurrrr beim gibi boşa üzülmeyinnn olur mu öperingggg:49:

Canım adete 1 hafta kala iliskiye girince hamile kalınmıyor malesef. Ben hamile kalmadan bir onceki ay karar verdik esimle adetime 9 gun falan vardı ama malesef tutmadı bir sonraki ay yumurtlama gunlerimi kacırmadım hep calıstık ve Allah'ımın da izniyle tuttu. Senin gecikmen psikolojiktir ya da havalardandır canım.

Yani bu yazıdan sonra hiç düşünmemeye kadar verdim 21 temmuz doğum gunumdu adet gunumde 30 temmuz her ayın sonunda olurum adetime son 2 gun var dün akşamda çalışma yaptık tutarmı acaba adet sonrasımı yapmak gerek illa tutması için bılen varsa cevap verebilirmi?:emir_bebek::nazar::73::74:

Aslında şu gün tutar bugün tutmaz diye bir durum yok.Sadece yumurtlama günü ilişkiye girmek bu ihtimali artırır.
Yoksa iki bebeğime de çok alakasız günlerde hamile kaldım ben.

kızlar ben 1 senelik evliyim eşimle yeni yeni düşünmeye başladık bebek.adetten 1 hafta önce ilişki oldu ve ben salak salak umutlandım adetim 3 gün gecikti ama pat adet oluverdim.bu böyle olmaz deyip doktora gittim artık düzenli gidicem bir kadın doğum doktorum var.Muayeneden ödüm kopuyordu üstelik doktora gittiğimde adettim ama hiç de öyle olmadı.doktor spekulumla baktı adetken daha kolay kayıyor ve canını acıtmıyor insanın.doktora sordum 1 hafta önce pek mümkün değil dedi bu çooooook nadir kadında olurmuş boşa ümitlenmemek gerek doktor adet düzeni zaman zaman sapma yaptığı için adetin bittikten 3 gün sonra başlayıp 10 gün ilişki önerdi bir gün durup bir gün yapmak daha sağlıklıymış.yani noluurrrr beim gibi boşa üzülmeyinnn olur mu öperingggg:49:

CNM inan içimi rahatlattın.. insan işte garip garip şeyler düşünüyo bilemeden.. biz hamile kalmanın filmlerdeki gibi hemen bi ilişkide olcağnı sanarak büyümüşüz.. yok hemen olmuosada bu normaldir demek yerine kesin bi sorun var deyip dertlenioruz.. kesin hamileyim dedi, adetten bi hafta öncezor dediler yok yok hamileyim dedim, sonra hasta oldum bu kezde kesin üstüne görmedir die bu kez onu araştırıp incelemeye başladım:D yok işte daaa ne kendini kandırıon dimi:1: allahım herkesin istediği yavrusunu kucağına versin inş. benmde bgn bitti hastalık normalde 7 gün sürerdi 5. günde bitti. acep üstüne görmemi? şaka şaka:) ben bgnden tezi yok başlarım arkadaş:1:

Merhabalar bende birşey danışmak istiyorum bende adetten 9 gün önce korunmasız iliski yasamaya basladim çocuk düşündüğümüz için 2 gün arayla ve 10. Gün kanamam oldu ama adet gibi degil ped bile kullanmadim damla damla az geliyordu sali günü basladi ve dün akşamda bitti acaba gebelik oluştuğu için mi ? Bilgisi olan var mi

Back
X