Reglden 10 gun sonra kahverengi lekelenme

POWERHACK

Powerhack
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
14.662
13.280
298
Merhaba kizlar gecen ay ve bu ay hep regl den sonra ki 10.gun kahverengi lekelenmelerim oluyor bu yunurtlama olabilir mi 3 ay once kist yoktu isin ilginc kismi sadce bir kez geliyor agri yok cok az gelip gidiyor

Merhaba canim ben polikistik over hastasiyim onunla mi alakali bilmiyorum ama bir ara hemen hemen her gun kahverengi leke geliyordu. Dogum kontrol hapi kullandigim donemde de bahsettigin sekilde 10-11.gun ara lekelenmeler oluyordu. Doktora sordugumda ostrojen hormonu yetersizliginden olabilecegini soylemisti...

Merhaba kizlar gecen ay ve bu ay hep regl den sonra ki 10.gun kahverengi lekelenmelerim oluyor bu yunurtlama olabilir mi 3 ay once kist yoktu isin ilginc kismi sadce bir kez geliyor agri yok cok az gelip gidiyor
reglden 10 gün sonraki lekelenme çatlayan yumurta oluyor. tabi siz yinede altta yatan başka bir problem var mı diye doktora gidin hatta lekelenmeyi fark ettiğiniz gibi giderseniz daha ii olur

ultrasona girdim temiz cikti kan tahlillerimde temiz isin ilginc tarafi doktor simir istedi vericem de 10. gun geldi bu auda 14.gun bolca beyaz akinti ve sutlu kahvemsi geldi kasigimda agridi bakalim gidicem gene

reglden 10 gün sonraki lekelenme çatlayan yumurta oluyor. tabi siz yinede altta yatan başka bir problem var mı diye doktora gidin hatta lekelenmeyi fark ettiğiniz gibi giderseniz daha ii olur

Canım Doktora git . .

tskler kizlar yorum icin ultrason kan temiz cikmisti ama gene gidicem bugun regl 14.gun gene geldi bolca akinti ile beraber sut kahvesi leke koku yok bisi yok sasirdim yumurtlama ilgilide olabilir ama gidicem sagolun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…