reglden 2 gün önce idrar testi

mmavi_21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
645
236
33
34
batım salı günü regli ile ilgili bazı bekledim durumlar var eger onları bugn ya da yarın göremezsem pazar aksamı idrar testi yapmak istiyorum ama su erken gösterenlerden değil normal 3 5 tl aldıklarımız eğer bebeğim benimleyse silikte olsa çizgi çıkarmı bu sekilde benim gibi dayanamayıp yapıp olumlu sonuç alanlar varmı.

Canım kendi tecrübeme dayanarak Konuşayım. Benimde elimde o erken gebelik testlerinden vardı adetime 5 gün kala yaptım çıkmadı adetten 2-3 gün sonra ucuz olan testlerden aldım ve pozitif çıktı. Yani idrara geç dusebiliyor hormonlar. Çok merak ediyorsan al yap ama adetin geçmesini beklemek en mantıklısı. Bende o erken gebelik testine güvenip koca mutfak dolapları silmistim nasıl olsa hamilelik yok diye :s cahillik iste.

sabah ilk idrarla gün içindeki idrar arasında fark olurmu sizce bi yerde sabahki idrarınızla yapın die okumustum da

tabii ki farkı var.. sabah ilk idrarla olmasının sebebi sıvı tüketimi olmadığı için idrarda hormonun yoğunluğu oluyor.. gün içerisinden sıvı tükettiğin için idrarda hormon seyrelmiş oluyor.. adetten önce yaptığın için testi varsa da çıkmayabilir. ancak 10gün geçerse adetin üzerinden sabah idrarı şart değil

Bende Erken sonuç alanlardanim aşılamanın 12. Günü idrarda pozitif çıktı kandada çıktı adetime 5 gün vardi

Back
X