- 6 Nisan 2022
- 53
- 28
- 18
- Konu Sahibi Zaman_3509
-
Fotolarini atsaydiniz bakardikMerhaba arkadaşlar, daha önce ki yazılarım da bazı sorunlar yaşadığımı anlatmıştım. Sorunlarımı aştım terapi aldım ve en sonunda kendime geldim eş-arkadaş sorunlarımı atlattım ve gebelik düşünmeye başladım. Kısaca şöyle diyim bata 8 gün kala tansiyonum çok düştü ve hastanelik oldum gebelik şüphem var diyip serumdan önce kan verdim ve beta hcg 2,39 çıktı ve bu akşam nasılsa yok ama deneyim diyip bata 4 gün kala kaset test yaptım ve 2-3 dk içinde silik ikinci çizgiyi gördüm şok oldum üstüne erken gebelik testini denedim yanlıştır diye onda da silik 2. Çizgiyi gördüm gene şok oldum. Aklım karıştı sabah gidip kan vericem ama sizlere de sormak istedim. 4 gün içinde yükselmesi mümkün mü?
Testinizde gebelik var gibi duruyo siz yine sabah kan verin umarim vardir.Biri daha net diğeri daha silik konuyu açarken bir türlü ekleyemedim kusura bakmayın şimdi kabul etti fotoğraf eklemeyi
İnşallah vardır yoksa da hayırlısını Rabbim biliyor çok teşekkür ederim cevabınız içinTestinizde gebelik var gibi duruyo siz yine sabah kan verin umarim vardir.
Anca yerlesme olusmustur ve kan ve idrara anca gecmistir gec yerlesmedir.
Benim mesela cok erken olur bata 1 hafta kala kanda idrarda hersey cikar
Rica ederim hakkinizda hayirlisi olsun gonlunuzden ne geciyosa rabbim nasibiniz eylesinİnşallah vardır yoksa da hayırlısını Rabbim biliyor çok teşekkür ederim cevabınız içinbende ne zaman kanda çıkar ne zaman idrar da bilmiyorum ilk kez böyle bir şey yaşıyorum hayırlısı neyse o olur inşallah tekrardan teşekkür ederim
Teşekkür ederim ilk kez tecrübe ediyorum o yüzden kafam karıştı uzun süredir de takip ediyorum burayı sizler daha tecrübelisiniz cevabınız için tekrar teşekkür ederimKan vermenize gerek yok. Testleri her sabah tekrarlayın. Koyulaşırsa sağlıklı gebeliktir. Regl gününüz geçtikten sonra isterseniz kan verirsiniz ya da bir hafta bekleyip keseyi görmeye gidersiniz.
Ben üç kez kimyasal gebelik geçirdim. Sonuncusunda adete üç gün kala testim silik çıkmıştı ve değerim 17 çıkmıştı. Adet gecikmesi olursa testi tekrar etmeniz gerek.Merhaba regle kaç gün kala gebelik çıkar benim iki gün var sonuç negatif
%90 hamilesin kuzum hayırlı olsun. Her gün idrar testi yaparak koyulalmayı takip edebilirsin veya yarın kan testi verebilirsinBiri daha net diğeri daha silik konuyu açarken bir türlü ekleyemedim kusura bakmayın şimdi kabul etti fotoğraf eklemeyi
Maalesef kimyasal oldu%90 hamilesin kuzum hayırlı olsun. Her gün idrar testi yaparak koyulalmayı takip edebilirsin veya yarın kan testi verebilirsin
Oyy kuzum kusura bakma. Konu yeni açıldı sandım. Hiç tarihe bakmamıştım. Bak şöyle düşün, kimyasal da olsa hamile kalabiliyorsun. Bu da birşey. Bence üzülme sevin. Ben 16 aydır kimyasalı bile göremedim. Hamile kalıp kalmadığımı bile bilmiyorum. Dilersen Ağustos Eylül Ekim gebelik planlayanlar topiğine gel. Orda birbirimize destek oluuyoruzMaalesef kimyasal oldu
İnşallah dileyen herkesin olur çok tuhaf duygularmış gerçektenOyy kuzum kusura bakma. Konu yeni açıldı sandım. Hiç tarihe bakmamıştım. Bak şöyle düşün, kimyasal da olsa hamile kalabiliyorsun. Bu da birşey. Bence üzülme sevin. Ben 16 aydır kimyasalı bile göremedim. Hamile kalıp kalmadığımı bile bilmiyorum. Dilersen Ağustos Eylül Ekim gebelik planlayanlar topiğine gel. Orda birbirimize destek oluuyoruz
Hamileliğimi onunla öğrendim canım piyasadaki en güvenilir testlerinden gönlün rahat olsun inşallahFreely marka testi kullanıp bilen var mı ne kadar güvenilir
Ama ondan sonra yaptığım testler kimi negatif kimi ışıkta görünen çizgiler şeklinde çıktı bugün regl günüm henüz olmadım bakalım beklemedeyim halaHamileliğimi onunla öğrendim canım piyasadaki en güvenilir testlerinden gönlün rahat olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?