Reglden 4 gün önce gebelik testi?

Zaman_3509

Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2022
53
28
18
Merhaba arkadaşlar, daha önce ki yazılarım da bazı sorunlar yaşadığımı anlatmıştım. Sorunlarımı aştım terapi aldım ve en sonunda kendime geldim eş-arkadaş sorunlarımı atlattım ve gebelik düşünmeye başladım. Kısaca şöyle diyim bata 8 gün kala tansiyonum çok düştü ve hastanelik oldum gebelik şüphem var diyip serumdan önce kan verdim ve beta hcg 2,39 çıktı ve bu akşam nasılsa yok ama deneyim diyip bata 4 gün kala kaset test yaptım ve 2-3 dk içinde silik ikinci çizgiyi gördüm şok oldum üstüne erken gebelik testini denedim yanlıştır diye onda da silik 2. Çizgiyi gördüm gene şok oldum. Aklım karıştı sabah gidip kan vericem ama sizlere de sormak istedim. 4 gün içinde yükselmesi mümkün mü?

Fotolarini atsaydiniz bakardik

Biri daha net diğeri daha silik konuyu açarken bir türlü ekleyemedim kusura bakmayın şimdi kabul etti fotoğraf eklemeyi

Eklentiler

• IMG_20230814_004158.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 711
Biri daha net diğeri daha silik konuyu açarken bir türlü ekleyemedim kusura bakmayın şimdi kabul etti fotoğraf eklemeyi
Testinizde gebelik var gibi duruyo siz yine sabah kan verin umarim vardir.
Anca yerlesme olusmustur ve kan ve idrara anca gecmistir gec yerlesmedir.
Benim mesela cok erken olur bata 1 hafta kala kanda idrarda hersey cikar

Testinizde gebelik var gibi duruyo siz yine sabah kan verin umarim vardir.
Anca yerlesme olusmustur ve kan ve idrara anca gecmistir gec yerlesmedir.
Benim mesela cok erken olur bata 1 hafta kala kanda idrarda hersey cikar
İnşallah vardır yoksa da hayırlısını Rabbim biliyor çok teşekkür ederim cevabınız için bende ne zaman kanda çıkar ne zaman idrar da bilmiyorum ilk kez böyle bir şey yaşıyorum hayırlısı neyse o olur inşallah tekrardan teşekkür ederim

Rica ederim hakkinizda hayirlisi olsun gonlunuzden ne geciyosa rabbim nasibiniz eylesin

Kan vermenize gerek yok. Testleri her sabah tekrarlayın. Koyulaşırsa sağlıklı gebeliktir. Regl gününüz geçtikten sonra isterseniz kan verirsiniz ya da bir hafta bekleyip keseyi görmeye gidersiniz.

Kan vermenize gerek yok. Testleri her sabah tekrarlayın. Koyulaşırsa sağlıklı gebeliktir. Regl gününüz geçtikten sonra isterseniz kan verirsiniz ya da bir hafta bekleyip keseyi görmeye gidersiniz.
Teşekkür ederim ilk kez tecrübe ediyorum o yüzden kafam karıştı uzun süredir de takip ediyorum burayı sizler daha tecrübelisiniz cevabınız için tekrar teşekkür ederim

%90 hamilesin kuzum hayırlı olsun. Her gün idrar testi yaparak koyulalmayı takip edebilirsin veya yarın kan testi verebilirsin

Maalesef kimyasal oldu
Oyy kuzum kusura bakma. Konu yeni açıldı sandım. Hiç tarihe bakmamıştım. Bak şöyle düşün, kimyasal da olsa hamile kalabiliyorsun. Bu da birşey. Bence üzülme sevin. Ben 16 aydır kimyasalı bile göremedim. Hamile kalıp kalmadığımı bile bilmiyorum. Dilersen Ağustos Eylül Ekim gebelik planlayanlar topiğine gel. Orda birbirimize destek oluuyoruz

İnşallah dileyen herkesin olur çok tuhaf duygularmış gerçekten olur geleyim severim ben konuşmayı

Hamileliğimi onunla öğrendim canım piyasadaki en güvenilir testlerinden gönlün rahat olsun inşallah
Ama ondan sonra yaptığım testler kimi negatif kimi ışıkta görünen çizgiler şeklinde çıktı bugün regl günüm henüz olmadım bakalım beklemedeyim hala test yapmaktan yoruldum resmen daha bilmeden ne stres yaşanıyor Allah bütün annelere anne adaylarına kolaylık versin

Çok soru soruyorum hanımlar ama dün yaptığım testler negatif çıkınca belirtilerden dolayı acaba yeniden mi yumurtlama dönemindeyim diye düşünüp ovulasyon testi yaptım incecik ip gibi silik çizgi çıktı bugün de meraktan tekrar yaptım ovulasyon testi düne göre t çizgisi C çizgisiyle aynı kalınlıkta ve iki çizginin koyuluğu birbirine yakın çıktı bugün de adet günüm ama olmadım sizce ne olabilir bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…