Reglden sonra gelen Kahverengi Akıntı?(çok korkuyorum acil yardım)

ZehreNur

❤ İki çiçeğim ❤
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2008
6.322
7.029
723
Arkadaşlar adetim biteli bir hafta oldu
2 gündür sanki adet oluyormuşum gibi kahverengi akıntı oluyor.neden olabilir çok korkmaya başladım.öyle leke falan değil sanki adetin 3-4. gününde gibi ama sadece rengi kahverengi
yaş 27 ilk defa başıma böyle bir şey geliyor

edit:bekarım

Son düzenleme:
2 gündür sanki adet oluyormuşum gibi kahverengi akıntı oluyor.neden olabilir çok korkmaya başladım.öyle leke falan değil sanki adetin 3-4. gününde gibi ama sadece rengi kahverengi

çikolata kisti yüzünden olabilir,bendede öyle oluyordu çünki..
bence bir doktora muayene ol,kist varsa büyümeden ilaçla tedavi olursun.büyüdükten sonra tedavisi gerçekten zor oluyor

çikolata kisti yüzünden olabilir,bendede öyle oluyordu çünki..
bence bir doktora muayene ol,kist varsa büyümeden ilaçla tedavi olursun.büyüdükten sonra tedavisi gerçekten zor oluyor

cevap için tesekkurler.peki ne zaman gitmeliyim doktora. ilk defa oluyor önümüzdeki ayı beklesem olur mu?
belkide bir daha olmaz diyorum.birde ben aşırı stresli ve heyecenlıyım bu aralar yakında sözleneceğimde ins.ondan olur mu ki?

cevap için tesekkurler.peki ne zaman gitmeliyim doktora. ilk defa oluyor önümüzdeki ayı beklesem olur mu?
belkide bir daha olmaz diyorum.birde ben aşırı stresli ve heyecenlıyım bu aralar yakında sözleneceğimde ins.ondan olur mu ki?

stresten olurmu inan hiç bilmiyorum.. istersen 1 ay bekle tabi, ama yine aynı durum olursa sakın ihmal etme gitmeyi

adetten bir hafta sonra olan kahverengi lekelenme çoğu zaman ovulasyonla ilgili ola biliyor,ama sende lekelenme deyil de,normal adet kanaması gibi olmuş anladığım kadarıyla.eyer öyleyse,bu bir adet düzensizliyidir ve bir çok nedeni vardır,mesela,arkadaşın dediyi gibi çikolata kisti ola bilir,polikistik over ola bilir,anovulatör kanama ola bilir ve bunların hiçbiri ihmal edilesi durum deyil.seni korkutup sende bunlardan biri var demiyorum,ama kanamanın adet dışında sebebi her ne olursa olsun ihmal edilmemeli.bence sen 1 ay bekleme,niye erteleyesin ki,her neyse,zamanında teşhis edilip tedavi uygulanmalı.

merhaba arkadaşlar ben reglimden bir hafta sonra kahverengi lekelenmem oldu 3-4 gün sürdü bitti 1 hafta sonra tekrar başladı . neden olabilir acaba bütün hormon testlerini yaptırdım düzenli doktora gittim kist vs. yok şuan hala devam ediyor sebebi ne olabilr cevaplarınızı bekliyorum tşk ederim şimdiden bu arada evliyim

Merhaba hanımlar aranıza yeni katıldım. Bir sorum olacak. Adetim biteli 4 gün oldu dün akşamdan beridir kahverengimsi bir akıntı var kasıklarımda ve belimde de hafif bir ağrı sizce bunun nedeni nedir ? Daha önce hiç böyle birşeyle karşılaşmamıştım. 2 seneye yakındır evliyim bebek istiyorum sizce hamile olabilir miyim ?

canım eğer reglim çok şiddetli ağrı değilse normalmış evlendiden sonra utrasonla bakabiliyolarmış yoksa normal dedi
Benim reglim aşırı ağrılı geçiyo bunun için de gitmiştim de bi sorun yoktu. Ben evliyim zaten de ultrasonu çocuk olmadığı için gittim onun için istedi doktor 1 hafta sonra gidicem ona

Back
X