Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay içim rahatladı gerçekten ya o kadar çok istiyorum ki. yıllardır uğraşıyoruzBenim regle yaklaştıkça ovülasyon testim koyulaşmıştı. Erken gebelik testleri de silik çizgiydi. Sonuç olarak şu an 17 haftalık hamileyim :)
allah bağışlasın bu arada sizindeBenim regle yaklaştıkça ovülasyon testim koyulaşmıştı. Erken gebelik testleri de silik çizgiydi. Sonuç olarak şu an 17 haftalık hamileyim :)
Teşekkür ederim inş sizinde istediğiniz gibi olur. Ovülasyon testleri genelde beta hcg yi de erken algılıyor o yüzden koyulaşıyor.ay içim rahatladı gerçekten ya o kadar çok istiyorum ki. yıllardır uğraşıyoruz
Peki gebelik testiniz kac gun sonra koyulaştıBenim regle yaklaştıkça ovülasyon testim koyulaşmıştı. Erken gebelik testleri de silik çizgiydi. Sonuç olarak şu an 17 haftalık hamileyim :)
Bende seninle aynı durumdayım test yapıyorum 2 gündür silik cizgi çıkıyor dün ovulasyon koyukızlar selam regle 2 gün varken erken gebelik testi yaptım çok silik çizgi çıktı. akşamında ovülasyon testi yaptım koyu 2 çizgi çıktı. Bu şekilde de tespit edenler varmış. Gerçekten de doğru mu emin olamadım kan vermek için de gecikmeyi bekliyorum.
lh testleri betayı göstermede daha hassasmış sabaha kadar araştırma yaptım ama heveslenmek te istemiyorumBende seninle aynı durumdayım test yapıyorum 2 gündür silik cizgi çıkıyor dün ovulasyon koyu
Bende öyle dünden beri bakıyorum yumurtlama günün ne zamanlh testleri betayı göstermede daha hassasmış sabaha kadar araştırma yaptım ama heveslenmek te istemiyorum
Regl den 2 gün sonra koyulaşmıştıPeki gebelik testiniz kac gun sonra koyulaştı
15 kasımdı ovülasyon testiyle takip ediyorum sizinde aynı mıBende öyle dünden beri bakıyorum yumurtlama günün ne zamandı
Benimde 16 Kasımdı ben de takip ediyorum inşallah vardır ikimizinde15 kasımdı ovülasyon testiyle takip ediyorum sizinde aynı mı
inşallah pazar sabahı normal test yapıcam bakalım cıkar inşallah kimyasal değildir umarımBenimde 16 Kasımdı ben de takip ediyorum inşallah vardır ikimizinde