Regle 2 kala silik çizgi

Canım içime kuşku düştü başka test aldım o da pozitif hassaslık oranları farklı galiba

Canım içime kuşku düştü başka test aldım o da pozitif hassaslık oranları farklı galibaEki Görüntüle 3313664
Evet silik bir çizgi gözüküyor. En iyisi ya kan testi ile varsa kesinleşir. Ya da birkaç gün sonra testi tekrarlayın var ise daha belirginleşir. Artimede güvenim 0.

Evet silik bir çizgi gözüküyor. En iyisi ya kan testi ile varsa kesinleşir. Ya da birkaç gün sonra testi tekrarlayın var ise daha belirginleşir. Artimede güvenim 0.
Bende her ay 1 gun bile gecikse bi umutlaniyorum ama yine olmadi hayirlisi bakalim. Beni umutlandiran ikidir adetten on gun oncesi kahverengi leke oluyor adet gecikiyor ama gebelik olmuyor kist vb birseyde yok anlamadim nedenini.

Sence normal mi değer canım ya benim ilk kizimda 114 le başlamıştı 2 gün gecikme 28 günda adet görüyorum 6 gün sürüyor yumurtlamam 16. Gün oldu çatlama 17
Ya vallahi bilmiyorum hiç hamile kalmadım daha. Yani yardımcı olmak isterdim ama bilgim yok o konuda

Sence normal mi değer canım ya benim ilk kizimda 114 le başlamıştı 2 gün gecikme 28 günda adet görüyorum 6 gün sürüyor yumurtlamam 16. Gün oldu çatlama 17
Önemli olan düzenli bir şekilde bu sayının 2 ye katlanması. Belli ki daha yeni tutunmuş. Endişe yapılacak bir şey yok şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…