- 3 Haziran 2022
- 25
- 37
- 8
- 35
- Konu Sahibi shendelzare
-
Normal canım bazı kişiler batına 10 gün varken bile görebiliyor kan tahlili vermeni öneririmMerhaba, bat 8 haziran. Sırasıyla dün sabah ve bu sabah yaptığım erken gebelikleri ve yine bu sabah yaptığım normal gebelik testini paylaşıyorum. Pozitifi hepsinde bu kadar erken görmek mümkün mü?
Tabiki mümkün bnde 4 gün kala öğrenmiştimMerhaba, bat 8 haziran. Sırasıyla dün sabah ve bu sabah yaptığım erken gebelikleri ve yine bu sabah yaptığım normal gebelik testini paylaşıyorum. Pozitifi hepsinde bu kadar erken görmek mümkün mü?
Olabilir canm çok normal kan ver bnceMerhaba, bat 8 haziran. Sırasıyla dün sabah ve bu sabah yaptığım erken gebelikleri ve yine bu sabah yaptığım normal gebelik testini paylaşıyorum. Pozitifi hepsinde bu kadar erken görmek mümkün mü?
Benimde bat sekiz Haziran senin belirtin var miMerhaba, bat 8 haziran. Sırasıyla dün sabah ve bu sabah yaptığım erken gebelikleri ve yine bu sabah yaptığım normal gebelik testini paylaşıyorum. Pozitifi hepsinde bu kadar erken görmek mümkün mü?
Mümkündür tabiki ben ilk kızımda da bir hafta vardi adetim erken testte gördüm. Benim bat da 4 hazirandi bakalim pazartesiye kadar bekleyeceğim adetim geliyor mu diye dun gelmeyince kaset test yaptım negatif çıktı erken test de almak istemedim bakalim ne oluyorMerhaba, bat 8 haziran. Sırasıyla dün sabah ve bu sabah yaptığım erken gebelikleri ve yine bu sabah yaptığım normal gebelik testini paylaşıyorum. Pozitifi hepsinde bu kadar erken görmek mümkün mü?
Normal regl öncesi belirtilerim vardı, biraz şişkinlik ve memede hassasiyet. Bugün psikolojik mi bilmiyorum kasıklarda hafif kramplar başladı. Başka bir belirtim yok.Benimde bat sekiz Haziran senin belirtin var mi
Umarım güzel haberler alırsınızMümkündür tabiki ben ilk kızımda da bir hafta vardi adetim erken testte gördüm. Benim bat da 4 hazirandi bakalim pazartesiye kadar bekleyeceğim adetim geliyor mu diye dun gelmeyince kaset test yaptım negatif çıktı erken test de almak istemedim bakalim ne oluyor
Benimde 8 Haziran ama okadar korkuyorum ki test yapmaya negatifleri görmekten yoruldumMerhaba, bat 8 haziran. Sırasıyla dün sabah ve bu sabah yaptığım erken gebelikleri ve yine bu sabah yaptığım normal gebelik testini paylaşıyorum. Pozitifi hepsinde bu kadar erken görmek mümkün mü?
Aynı benNormal regl öncesi belirtilerim vardı, biraz şişkinlik ve memede hassasiyet. Bugün psikolojik mi bilmiyorum kasıklarda hafif kramplar başladı. Başka bir belirtim yok.
Korkma lütfen ben o silik çizgi yi bile hiç gormedm.iki buçuk yıldırYaaa arkadaşlar banada bı moral olun banada bişey söyleyin çok heyecanlıym daha ince 2 kimyasal gebelik geçirdim. Ve hem Nisan'da hem Mayıs ayında femara kullanıp çatlatma iğnesi vurundum. Nisan ayı da tutmadı. Bu ay da da 4 gün adetim gecikti bugün sabah erken gebelik testi yaptım ve silik çıktı hafta sonu olduğu için hastaneye gidemiyorum. Ne yapmam lazm sizce pozitif mi yine kimyasal yada düşük olur diye korkuyorum
İlk 5 10 dakika içinde mi çıktı o zaman pozitiftir canım, istersen bir idrar testi daha al baska marka deneyebilirsinYaaa arkadaşlar banada bı moral olun banada bişey söyleyin çok heyecanlıym daha ince 2 kimyasal gebelik geçirdim. Ve hem Nisan'da hem Mayıs ayında femara kullanıp çatlatma iğnesi vurundum. Nisan ayı da tutmadı. Bu ay da da 4 gün adetim gecikti bugün sabah erken gebelik testi yaptım ve silik çıktı hafta sonu olduğu için hastaneye gidemiyorum. Ne yapmam lazm sizce pozitif mi yine kimyasal yada düşük olur diye korkuyorum
Aaa mutlaka haber ver canım, çok küçük olduğu için görünmemis olabilirEvet ilk 5 dk içinde çıktı. Bugün hastaneye gittim ve ultrasonda gözükmedi şimdi kan sonucunu bekliyoruminşallah pozitif bir sonuç çıkar
Evet bende beklerdim sanırımNormallde pozitif değeri 5 ama benim kandaki degerim 4 buçuk çıktı . Doktor bana adet söktürücü verdi ama kullanımıcam ben şimdilik çünkü daha eder olamadm ve değerler 2 günde bı değişebiliyor ya eğer adet olmazsam 2 gün sonra yani Çarşamba günü tekrar kan testi vermeyi düşünüyorum. Doktor negatif dedi ama hiç bir sıkıntımız yok sebebi olmayan infertili dedi.
Beklemeniz mantıklı bence de.Normallde pozitif değeri 5 ama benim kandaki degerim 4 buçuk çıktı . Doktor bana adet söktürücü verdi ama kullanımıcam ben şimdilik çünkü daha eder olamadm ve değerler 2 günde bı değişebiliyor ya eğer adet olmazsam 2 gün sonra yani Çarşamba günü tekrar kan testi vermeyi düşünüyorum. Doktor negatif dedi ama hiç bir sıkıntımız yok sebebi olmayan infertili dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?