Regle 4 gün kala gebelik testi

Canım sen yarın ilk idrarla testi yenile şimdilik ilacını kullan ama yarın testte var çıkarsa ilacı kullanmayı bırak ve hemen kan vermeye git bakalım ne olacak inşallah vardır bebiş hayırlısıyla gelsin 🥰🥰
Cok yalnis bi yorum kullandigi iki ilacta hormon ilaci ikiside bebegin tutunmasini saglayan ilaclar kes diye verdiginiz tavsiye bebegin dusmesini saglayabilir kesip devam etmesi doktorun tavsiyesiyle olabilir

Kızlar regle 4 günüm var ama testim bu şekilde cıktı 2 gün önce yaptim hafif bircizgi gördüm gibi geldi bana ama acaba kuruma cizgisi olabilir diye düşündüm bugün tekrar yaprim ilk yine silik cizgi var gibi gördüm 1 saat sonra falan baktığımda net 2.çizgiyi gördüm acaba gebelik varmi.
Bu arada kasimda perde ameliyati oldum suan estrofem ve duphaston kullaniyorum eger gebelik varsa bebege zarar verir mi bu ilaclar cok korkuyorum daha önce bir düşüğüm oldu tekrarindan korkuyorum.
Benimde böyle silik çıktı ama başka test yaptım negatif çıktı demekki anlatıldığı kadar iyi değil bu artımed bidaha almam

Back
X