- 6 Temmuz 2025
- 98
- 51
- 3
- 30
- Konu Sahibi Mymiraclestar
Herkese iyi pazarlar. Planlı bir gebelik düşünüyoruz. Korunmasız ilişki yaşayalı 2. ayımız. Bu ay ovulasyon testi ile takip ettim ve ona göre değerlendirme yaptık. 25 Haziran pik günümdü, 26 Haziran'da ise çatlama oldu. Ve ben 27 Haziran'dan itibaren göğüslerimde aşırı şişkinlik ve hassasiyet hissediyorum. Normalde reglimden 5 gün önce falan olur. Bu arada Bat 10 temmuz, oldukça düzenli bir takvimim var. 2 aydır da folik asit kullanıyorum.
Dün yani regle 5 gün kala kasıklarımdaki ağrı şekli değişti, gaz ağrısı da eklendi ve ciddi bir bel ağrısı başladı. Ben de Predictor Early erken gebelik testi aldım. Bu sabah ilk idrarla denedim. 5. Dakikada silik bir pembe çizgi çıktı. Yine de eşimle emin olamadık. Bakabilir misiniz? Yorumlarınız benim için çok kıymetli
Dün yani regle 5 gün kala kasıklarımdaki ağrı şekli değişti, gaz ağrısı da eklendi ve ciddi bir bel ağrısı başladı. Ben de Predictor Early erken gebelik testi aldım. Bu sabah ilk idrarla denedim. 5. Dakikada silik bir pembe çizgi çıktı. Yine de eşimle emin olamadık. Bakabilir misiniz? Yorumlarınız benim için çok kıymetli