Regle 5 gün kala gebelik belirtileriniz nelerdi?

EosAna

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
1.213
975
123
Selamlar. Ben ovulasyonda korunmadım. Ama başka da ilişkimiz olmadı. Tutar mı bilemiyorum ama bazı belirtiler beni şüpheye düşürdü.
- Sol yumurtalıkta ara sıra ağrı
- Hapşırınca, öksürünce sancı giriyor rahme
- Akıntı fazlalaştı ama berrak.
- Memelerde ağrı ve dolgunluk hissi.

Bu şekilde olup da hamile olduğunu öğrenen var mı?

Hamile misiniz?

Saydıklarınız yumurtlama belirtisi gibi geldi bana. Yani ben yumurtladığım zaman saydıklarınızı yaşıyorum.

Hamile misiniz?

Saydıklarınız yumurtlama belirtisi gibi geldi bana. Yani ben yumurtladığım zaman saydıklarınızı yaşıyorum.
Henüz hamile değilim. Yumurtlama döneminde benim ağrım oluyor 10 saat süren. Oradan anlıyorum ben yumurtladığımı. Zaten reglime 5 gün kaldı yumurtlayamam. Regl başlangıcından 14. gün yumurtladım. Daha önceki gebeliğimde aynı belirtileri yaşadığım için şüpheye düştüm açıkçası acaba diye.

Henüz hamile değilim. Yumurtlama döneminde benim ağrım oluyor 10 saat süren. Oradan anlıyorum ben yumurtladığımı. Zaten reglime 5 gün kaldı yumurtlayamam. Regl başlangıcından 14. gün yumurtladım. Daha önceki gebeliğimde aynı belirtileri yaşadığım için şüpheye düştüm açıkçası acaba diye.
Takvim eklemişsiniz de o yüzden hamile olduğunuzu düşündüm. Umarım gebelik belirtileridir 🌺

Back
X