Regle 5 gün kala göbek çizgisi

birmucizeoldu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2025
49
8
1
28
Merhabalar
Bugün tam tamına reglime 5 gün kaldı.
Yumurtlama zamanımı ovulasyon ile takip ettim. Yumurtlama zamanımdan sonra 2 gün içinde göğüs hassasiyetim başladı. Kasık ve bel ağrılarım da mevcut. Ara ara çok ağrıyor ve sonrasında yok oluyor.
Dünden beri o kadar su içmeme rağmen sık idrara çıkıyorum. Ve şu an hala göğüs hassasiyetim arşa çıktı.
Bu sabahta göbeğimden aşağıya inen bu çizgiyi fark ettim. Acaba mı dedim.
Kiminde hamileliğin son aylarına yakın çıkarken kimi de bu çizgiden anlamış. Başına böyle bir şey gelen ya da duyan var mı?

merhaba günaydın benim de aynı şekilde reglden önce cıkmıştı koyu diyemem ama gözle görülür belirgindi hakkınızda hayırlısı olsun
Merhabalar, günaydın çok koyu değil ama gözle görülür bir şekilde belirgin. Siz ne zaman test yaptınız peki

Son düzenleme:
Çok heyecanlandım siz bide böyle yazınca bakalım nasip kısmet başka ne gibi belirtileriniz vardı acaba
benım fazla belirtim yoktu sadece gögüs dolgunlugu yumurtalamadan sonra hiç geçmedi artarak devam etti diyebilirim onun harıcı çizgi dikkatimi cekmişti gönlünüzce olsun inşallah testlerde cok sılıkte olsa belli oluyor

Aynı benim gibi hakkımda hayırlısı olsun teşekkür ederim. Artık bugün geçti de belki yarın denerim nasip kısmet artık

Aaaa çok şaşırdım şuan ayna karşısına geçip baktım bende de var resmen kahverengi bir çizgi oluşmuş. 3 gün önce kan testim negatifti adetime 2 gün var gerçekten bu şekilde hamilelik belirtisi yaşayanlar olmuş mu çok merak ettim şuannnn??

Bir kaç tane forumda gördüm açıkçası bakalım nasip bekleyip göreceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…