- 30 Temmuz 2020
- 3.807
- 3.187
- 63
- Konu Sahibi Serapkilic
-
Benim doktor adet bir hafta geçsin o zaman direk keseye bakarız ultrasyonla kan vermemi istemedi üzülme diye sonraKızlar selamadetime 2 gün kaldı. Bugün tekrar kan verdim 48 saat geçti bir önceki kan vermemin üzerinden. Sonuç 85 çıktı. 2 katı oldu çok şükür 2 gün sonra kan tahlilimi yenileyip doktor kontrollerine başlıcam ama şu an bebrğim 4 haftalık maşallaaahhh
Allah hayırlı zamanda nasip etsin inşallahİnşallah sağlıklı olur sürekli tahlil veren bn yaşadım sıkıntı kürtaj oldm düşük değerde sıkıntı olabiliyor binsenedr hala hamile kalmayı bekliyorum yeniden
Vermesi lazım yüzde 80civari artmış tam 100 100 değilKız kan verip durma kese 6 inci haftada görünüyo O zman direk bakarsin
Benim ilk gebelikte adet günümde 100 lerdeydi onunkide normal ilerliyoVermesi lazım yüzde 80civari artmış tam 100 100 değil
Benim regle4 gün var catlatma ıgnesı vuruldum 14. Gün bugun. Öylesine ovulasyon testi yaptım pik cıktı acaba ilaçlardan mısır gecen hafta progestan kullanmıstımBenim ilk gebelikte adet günümde 100 lerdeydi onunkide normal ilerliyo
Maşallah canımKızlar selamadetime 2 gün kaldı. Bugün tekrar kan verdim 48 saat geçti bir önceki kan vermemin üzerinden. Sonuç 85 çıktı. 2 katı oldu çok şükür 2 gün sonra kan tahlilimi yenileyip doktor kontrollerine başlıcam ama şu an bebrğim 4 haftalık maşallaaahhh
Gebelik testi yap büyük ihtimal hamile olabilirsinizBenim regle4 gün var catlatma ıgnesı vuruldum 14. Gün bugun. Öylesine ovulasyon testi yaptım pik cıktı acaba ilaçlardan mısır gecen hafta progestan kullanmıstım
İnternetten okudum hormon ilacı kullandıysanız yanlıs cıkabılır dıye:/ gebelik testi yapmıcam bakalım bata 4 gün var Allah hayırlısını versın..Gebelik testi yap büyük ihtimal hamile olabilirsiniz
Bekle braz daha test yapma hemen ben bekliyorum mesela doktorum yapma dedi kesinlikleİnternetten okudum hormon ilacı kullandıysanız yanlıs cıkabılır dıye:/ gebelik testi yapmıcam bakalım bata 4 gün var Allah hayırlısını versın..
Evet kendimi strese sokmak istemiyorum regl gecerse bakarızBekle braz daha test yapma hemen ben bekliyorum mesela doktorum yapma dedi kesinlikle
Cumartesi özel hastaneye gittim kan vermek için düşün doktor kabul etmedi regl 1 hafta geçsin öyle dediEvet kendimi strese sokmak istemiyorum regl gecerse bakarız
İlk kan verdiğimde 32.5 du. 48 saat sonra 85 oldu. Artış normal görünüyo. Yarın adet günüm kan vericem takip için. Çarşamba doktor randevum var bakalım neler olacakVermesi lazım yüzde 80civari artmış tam 100 100 değil
C8zgi var bence hamilesinizHanımlar üstteki dörtgün kala alttaki iki gün kala yaptığım. Ne zaman çıktı bu çizgiler bilmiyorum çünkü ilk beş dakikada yoktu. Ama ikincisi sanki bi tık daha koyu diye sormak istedim sizce var mı gebelik ?
Kuruma çizgisi diyolar da yine sorayım dedimC8zgi var bence hamilesiniz
Bi kan verin bence kuruma çizgisine benzemi yoKuruma çizgisi diyolar da yine sorayım dedim
Kuruma çizgisi gibi değil bencede. Kan testi verin direkt çıkar ordaHanımlar üstteki dörtgün kala alttaki iki gün kala yaptığım. Ne zaman çıktı bu çizgiler bilmiyorum çünkü ilk beş dakikada yoktu. Ama ikincisi sanki bi tık daha koyu diye sormak istedim sizce var mı gebelik ?
Yaaa gerçekten miii adetime iki gün kaldı adet günümde inşallah gidip kan testi vericem sonucu sizlere de yazarımKuruma çizgisi gibi değil bencede. Kan testi verin direkt çıkar ordabizi de bilgilendirirsiniz hayırlısı olsun inşallaah
Hayırlı olsun canım hamilesinHanımlar üstteki dörtgün kala alttaki iki gün kala yaptığım. Ne zaman çıktı bu çizgiler bilmiyorum çünkü ilk beş dakikada yoktu. Ama ikincisi sanki bi tık daha koyu diye sormak istedim sizce var mı gebelik ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?