Regle 5 günü kalanlar

Merhaba normalden yazdim kimse cvp vermedi umarım bu msji gorursunuz bana yardımcı olabilecek var mi içinizde bu testi bana yorumlar misinix henüz doktoru görmedim ❤️🥺
Merhaba canım hayırlı olsun değerin hamile olduğunu gösteriyor ama daha yeni sanırım bu arada son adet tarihin ne zamana

Kızlar merhaba her ay 6 gün önceden olurum bu ay 2 gün gecikti ve aşırı bel kasık bacak ağrım var iki de bir lavaboya gidiyorum bir sey yok gebelik istiyoruz ama cok negatif sonuç gördüğüm icin endiseliyim test yaptım biri belirgin diğeri silik çizgi çıktı yardımcı olur musunuz benim gbi olup hamile olan var mii
Kuruma çizgisi bu testi tekrarlayın ilk 10 dakikasını dikkate alın

Herkes bi kez kan testi yapınca tekrar yaptır diyor ama benim doktorum gerek yok dedi mesela. Kan testinden 3 gün sonra gittim. Teste gerek yok deyip ultrasonla baktı. Bence siz de doktora gidin Hsibellh Hsibellh sürekli test vermek de yorar.

Selamlar kızlar bütün yazışmalarınızı okudum allah isteyen herkese versin bende ilk defa bu ay başladım demeye 4 sene olacak evleneli, ne zormuş denemek beklemek negatif görmek🥲 adetime 4 gün var negatif çıkıyor.. sadece sol kasığımda çok çok ağrı oldu bir de ateş basıyor onun dışında bir belirti yok sanmıyorum zaten pozitife döneceğini çook zormuş 😔

Selamlar kızlar bütün yazışmalarınızı okudum allah isteyen herkese versin bende ilk defa bu ay başladım demeye 4 sene olacak evleneli, ne zormuş denemek beklemek negatif görmek🥲 adetime 4 gün var negatif çıkıyor.. sadece sol kasığımda çok çok ağrı oldu bir de ateş basıyor onun dışında bir belirti yok sanmıyorum zaten pozitife döneceğini çook zormuş 😔
Evet beklemek çok zor bence de 😔 vücudunu taniyosan farklı ağrılar hissediyosan şüphelen ama öyle hissettiğinimiz icin genelde direk ona yoruyoruz üzülüyoruz inşallah hamilesindir ❤️

Herkes bi kez kan testi yapınca tekrar yaptır diyor ama benim doktorum gerek yok dedi mesela. Kan testinden 3 gün sonra gittim. Teste gerek yok deyip ultrasonla baktı. Bence siz de doktora gidin Hsibellh Hsibellh sürekli test vermek de yorar.
Yormak değil de deger düşer yada yabas ilerler diye çok korktuğum icin kontrol amacli gittim Allaha şükür beklenen olmadi ❤️❤️

Evet beklemek çok zor bence de 😔 vücudunu taniyosan farklı ağrılar hissediyosan şüphelen ama öyle hissettiğinimiz icin genelde direk ona yoruyoruz üzülüyoruz inşallah hamilesindir ❤️
Ah keşke canım amin ya polikistik over olduğum için çok korkuyorum uğraşacağım tedavi görmem gerekecek vs diye daha yeni başladığım için denemeye nelerle karşılaşacağımı da bilmiyorum.. umarın sende hamile kalırsın sağlıkla

Ah keşke canım amin ya polikistik over olduğum için çok korkuyorum uğraşacağım tedavi görmem gerekecek vs diye daha yeni başladığım için denemeye nelerle karşılaşacağımı da bilmiyorum.. umarın sende hamile kalırsın sağlıkla
Ah ben bebeğim kalp atışını duydum bile 🥺🥺 senin icin çok dua edicem ama ust yorumlarda gördün mu bilmiyorum ama bir eczaneci ürünleri tavsiye etmistim polikistik over olsa bile bi göz at cunku o kadar cokemnun kalan var ki ayrica ilaçla falan değil gerçekten kalbinden geçen olur o zman belki ❤️

Ah ben bebeğim kalp atışını duydum bile 🥺🥺 senin icin çok dua edicem ama ust yorumlarda gördün mu bilmiyorum ama bir eczaneci ürünleri tavsiye etmistim polikistik over olsa bile bi göz at cunku o kadar cokemnun kalan var ki ayrica ilaçla falan değil gerçekten kalbinden geçen olur o zman belki ❤️
Allah razı olsun amin inşallah allah benim de gönlüme göre verir senin adına da çok sevindim sağlıkla kavuş bebeğine inşallah 🥲 ürünlere bakarım inşallah hiç hiç gerek kalmaz ama.. 30 yaşıma kadar hiç olsun istememiştim ne zormuş meğersem bilseydim 🥺

Allah razı olsun amin inşallah allah benim de gönlüme göre verir senin adına da çok sevindim sağlıkla kavuş bebeğine inşallah 🥲 ürünlere bakarım inşallah hiç hiç gerek kalmaz ama.. 30 yaşıma kadar hiç olsun istememiştim ne zormuş meğersem bilseydim 🥺
Doğru söylüyorsun kendin erteliyosun kolay geliyor sonra Allah nasip etmeyince üzülüyoruz keşke diyoruz sonra ❤️ bende pisikolojikmen aşırı geriliyordum o dediğim sayfaya baktım biraz kullananlarin yorumlarını okudum tüp bebek tedavisi gormek üzere olanlar mi desem yaşı icok ilerleyenler mi desem hastalığı olanlar mi desem esinde sorun olanlar mi desem herkes o kadar önemli güzel haber vermis ki bende ovulasyon testi vs seyler aldim gün gün yaptım ve ilk denemem de yumurtlama gununu bulunca hallediyosun ama bana kalirsan herseyi bir kenara bıraktım ve farkettigim sey su oldu o teste güvenip kendimi strese sokmadim olmayacak diye oflamadim gerilmedim sadece o günü bekledik esimle ve nedense güvenerek bekledim inanir misin bence en önemlisi bu lütfen sana önerdiğim sayfaya bak eminim pisman olmayacak ve gün gelip burda güzel haberler vericeksin sağlıcakla kal 🌸 Allah'ım dualarınızı kabul etsin 🌸

Selaaam, batı 30 temmuz olan kızçeler biliyorum erken ama yine de böyle bir konu açmak istedim. Psikolojik olabilir ama bende ara sıra kasık ağrısı, ince bel ağrısı var. Bugün adet olacakmışım gibi bir sancım oldu karnımda ve gögüslerimde hafif ağrı başladı. Akıntım ara ara olup duruyor. Bunlar adet belirtileri aynı zamanda biliyorum ama gebelik istediğim için meraktayım. Sizin belirtileriniz var mı ? 🌸🌸
Ben adetime 10 gün kala öğrendim 2 kere biri kimyasal oldu diğeri yanımda uyuyor 😇

Back
X