- 20 Şubat 2022
- 219
- 199
- 53
- Konu Sahibi Melekk1919
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet tatlım gayet görüyorummmmmEllerim titriyo şuan. Var demi siz de görüyosunuz demi çizgiyi![]()
Evet bende gördümEvet tatlım gayet görüyorummmmm
Adete kadar bekleyip kan ver için rahat etsin , inşallah seninledir![]()
Evet tatlım gayet görüyorummmmm
Adete kadar bekleyip kan ver için rahat etsin , inşallah seninledir![]()
2 yıldır istiyorum 4 5 ay önce bi düşüğüm var bana dua edin olur mu ?Evet bende gördüm![]()
Evet bende gördüm inşallah kuruma değildir kaç dk çıktı ben çok yanıldım böyle erken gebelik testlerinde inşallah seninki aksine çıkarEllerim titriyo şuan. Var demi siz de görüyosunuz demi çizgiyi![]()
İnşallah vardır.2 yıldır istiyorum 4 5 ay önce bi düşüğüm var bana dua edin olur mu ?![]()
ay darisi hepimizin basina ben de gordum canim, Allah saglikla nasip etsin sana bebisini insallahEllerim titriyo şuan. Var demi siz de görüyosunuz demi çizgiyi![]()
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım benimİnşallah vardır.Bana da dua edin nolur 13 ay oldu hala yok…
Yok hemen çıktı bekledikçe de böyle oldu biraz daha netleştiEvet bende gördüm inşallah kuruma değildir kaç dk çıktı ben çok yanıldım böyle erken gebelik testlerinde inşallah seninki aksine çıkar
İnşallah vardır.Bana da dua edin nolur 13 ay oldu hala yok…
Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallahay darisi hepimizin basina ben de gordum canim, Allah saglikla nasip etsin sana bebisini insallah
Evet netleşmis ne bilim erken gebelik testlerine inancım yok tabi bazıları doğru bende hep yanildigi için burukluk olmuş oldu bende inşallah sağ salim kucağına alırsın canımYok hemen çıktı bekledikçe de böyle oldu biraz daha netleşti
Bı teste göre var diyebiliriz ama kan testi ile teyit etmelidin canım çünkü benim erken gebelik testlerine hiç inancım kalmadı. Benim 2 gün üst üste hemde koyulaşarak çıkan pozitiflerim kanda negatif sonuç vermişti. O yüzden kan vermelisinEllerim titriyo şuan. Var demi siz de görüyosunuz demi çizgiyi![]()
Evet bu testle ilgili hep bu tarz yorumlar okudum sabah normal kaset test yaptım aşırı silik bi çizgi var bata 5 gün kaldı. Biraz sabretmek istiyorum kan vermek için evde testle takip etcem bi süre geçen seferki düşüğümü de küçük bi değerle öğrenmiştim iki kolumda mosmor olmuştu sürekli kan vermekten. Bu da sabahki testimBı teste göre var diyebiliriz ama kan testi ile teyit etmelidin canım çünkü benim erken gebelik testlerine hiç inancım kalmadı. Benim 2 gün üst üste hemde koyulaşarak çıkan pozitiflerim kanda negatif sonuç vermişti. O yüzden kan vermelisin
Evet silik çizgi var canım testi tekrarladınmı pekiEvet bu testle ilgili hep bu tarz yorumlar okudum sabah normal kaset test yaptım aşırı silik bi çizgi var bata 5 gün kaldı. Biraz sabretmek istiyorum kan vermek için evde testle takip etcem bi süre geçen seferki düşüğümü de küçük bi değerle öğrenmiştim iki kolumda mosmor olmuştu sürekli kan vermekten. Bu da sabahki testim
Evet tekrarladım bu da dünkü testimEvet silik çizgi var canım testi tekrarladınmı peki
Gittikçe koyulaşıyor rabbim sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsinEvet tekrarladım bu da dünkü testim![]()