- 5 Eylül 2019
- 33
- 1
- 86
- 29
- Konu Sahibi masqueradeb
Arkadaşlar regle yakın ovulasyon testi yapmaya devam eden var mi sizin testleriniz nasıl çıkıyor örnek atabilir misiniz yaptıysanız ya da bahsedebilir misiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de bat 15 Kasım gözüküyor böyle çıkıyor bu bir sorun mu hormonal bir sıkıntı mı yoksa normal miBen daha dün yaptım bat 15 kasım gözüküyor
Yumurtlama olup bittiği için böyle çıkıyordur diye düşündüm ben normal benceBenim de bat 15 Kasım gözüküyor böyle çıkıyor bu bir sorun mu hormonal bir sıkıntı mı yoksa normal miEki Görüntüle 3673081
15 gün gecikti reglim ne olduğunu anlamadım asla dün 10 kasımda da regl oldum sonunda böyle çıkıyordu 1 hafta boyunc
Ovulasyon gününüzü takip etmiş miydiniz öncesinde catlamaniz oldu mu15 gün gecikti reglim ne olduğunu anlamadım asla dün 10 kasımda da regl oldum sonunda böyle çıkıyordu 1 hafta boyunca.
Benim de tıpkı böyle çıkıyor. Dün de böyleydi. Reglime de daha var. Çatlama 2 kasımda oldu, testle takip ettim.Benim de bat 15 Kasım gözüküyor böyle çıkıyor bu bir sorun mu hormonal bir sıkıntı mı yoksa normal miEki Görüntüle 3673081
Evet ekimin 1inde bitti adet 2 sinde bi başladım ovülasyona 9 kasıma kadar yaptım bu attığım gibiydi geneli testlerimin ve ilk defa böyle 2 haftalık bir gecikme yaşadım ben. Bebek düşünmeye başladığım 2. Ayda böyle bi şey geldi başıma. Pik görmedim hep böyleydi pik saydım değerlendirdik ama adet oldum işte. Evde kaç tane gebelik testi de yaptım kan testi de verdim hep negatifOvulasyon gününüzü takip etmiş miydiniz öncesinde catlamaniz oldu mu
Belki de normal o zaman ya. Ben daha önce hiç hormon baktirmadim sadece ultrasonla bakıldı sorun yok dediler bu testleri böyle görünce acaba hormonal bir sıkıntı mi bar diye endiselendim deBenim de tıpkı böyle çıkıyor. Dün de böyleydi. Reglime de daha var. Çatlama 2 kasımda oldu, testle takip ettim.
Hormonlariniza baktirdiniz mıEvet ekimin 1inde bitti adet 2 sinde bi başladım ovülasyona 9 kasıma kadar yaptım bu attığım gibiydi geneli testlerimin ve ilk defa böyle 2 haftalık bir gecikme yaşadım ben. Bebek düşünmeye başladığım 2. Ayda böyle bi şey geldi başıma. Pik görmedim hep böyleydi pik saydım değerlendirdik ama adet oldum işte. Evde kaç tane gebelik testi de yaptım kan testi de verdim hep negatif
Evet hiçbir sorun yok Eylül ayımda baktırdım gebelik düşünüyorum dedim gittim baktılar değerlerim çok iyi. Tiroid, prolaktin ve diğer değerlerim her şey olması gerektiği gibiydi ne oldu anlamadım bu arada kistim falan da yoktu ultrasonla bakılmıştıHormonlariniza baktirdiniz mı
Yumurtlama olmadigi zamanlarda olur diye bir sey okumuştum sanki öyle bir ay mıydı acaba bu ay da takip edin bir en iyisiEvet hiçbir sorun yok Eylül ayımda baktırdım gebelik düşünüyorum dedim gittim baktılar değerlerim çok iyi. Tiroid, prolaktin ve diğer değerlerim her şey olması gerektiği gibiydi ne oldu anlamadım bu arada kistim falan da yoktu ultrasonla bakılmıştı
Acaba bu ay mı kist oluştu diye düşünmeye başladım şimdiYumurtlama olmadigi zamanlarda olur diye bir sey okumuştum sanki öyle bir ay mıydı acaba bu ay da takip edin bir en iyisi
Şu an nasıl çıkıyor olmadı git görün yine doktora için rahat etsin. Ben de gebelik yeni düşünüyorum iki aydır bizi her şey tedirgin ediyorAcaba bu ay mı kist oluştu diye düşünmeye başladım şimdi
Benim de öyle çok yordu bu ay beni ama belirtiler bile vardı akıntısına kadar kasık batması da öyle. Doktora giderim bu ay da bi sıkıntı çıkarsa ya da ağrılar geçmezseŞu an nasıl çıkıyor olmadı git görün yine doktora için rahat etsin. Ben de gebelik yeni düşünüyorum iki aydır bizi her şey tedirgin ediyor![]()