• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regle yakın ovulasyon testleriniz nasıl çıkıyor deneyen var mı

masqueradeb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2019
33
1
86
29
Arkadaşlar regle yakın ovulasyon testi yapmaya devam eden var mi sizin testleriniz nasıl çıkıyor örnek atabilir misiniz yaptıysanız ya da bahsedebilir misiniz

Ben daha dün yaptım bat 15 kasım gözüküyor

Eklentiler

• IMG_0594.webp
    IMG_0594.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 18
15 gün gecikti reglim ne olduğunu anlamadım asla dün 10 kasımda da regl oldum sonunda böyle çıkıyordu 1 hafta boyunca.

Eklentiler

• B842F590-D7E8-433F-A762-08F56497A310.webp
    B842F590-D7E8-433F-A762-08F56497A310.webp
    60,9 KB · Görüntüleme: 16
15 gün gecikti reglim ne olduğunu anlamadım asla dün 10 kasımda da regl oldum sonunda böyle çıkıyordu 1 hafta boyunc

15 gün gecikti reglim ne olduğunu anlamadım asla dün 10 kasımda da regl oldum sonunda böyle çıkıyordu 1 hafta boyunca.
Ovulasyon gününüzü takip etmiş miydiniz öncesinde catlamaniz oldu mu

Ovulasyon gününüzü takip etmiş miydiniz öncesinde catlamaniz oldu mu
Evet ekimin 1inde bitti adet 2 sinde bi başladım ovülasyona 9 kasıma kadar yaptım bu attığım gibiydi geneli testlerimin ve ilk defa böyle 2 haftalık bir gecikme yaşadım ben. Bebek düşünmeye başladığım 2. Ayda böyle bi şey geldi başıma. Pik görmedim hep böyleydi pik saydım değerlendirdik ama adet oldum işte. Evde kaç tane gebelik testi de yaptım kan testi de verdim hep negatif

Benim de tıpkı böyle çıkıyor. Dün de böyleydi. Reglime de daha var. Çatlama 2 kasımda oldu, testle takip ettim.
Belki de normal o zaman ya. Ben daha önce hiç hormon baktirmadim sadece ultrasonla bakıldı sorun yok dediler bu testleri böyle görünce acaba hormonal bir sıkıntı mi bar diye endiselendim de

Evet ekimin 1inde bitti adet 2 sinde bi başladım ovülasyona 9 kasıma kadar yaptım bu attığım gibiydi geneli testlerimin ve ilk defa böyle 2 haftalık bir gecikme yaşadım ben. Bebek düşünmeye başladığım 2. Ayda böyle bi şey geldi başıma. Pik görmedim hep böyleydi pik saydım değerlendirdik ama adet oldum işte. Evde kaç tane gebelik testi de yaptım kan testi de verdim hep negatif
Hormonlariniza baktirdiniz mı

Hormonlariniza baktirdiniz mı
Evet hiçbir sorun yok Eylül ayımda baktırdım gebelik düşünüyorum dedim gittim baktılar değerlerim çok iyi. Tiroid, prolaktin ve diğer değerlerim her şey olması gerektiği gibiydi ne oldu anlamadım bu arada kistim falan da yoktu ultrasonla bakılmıştı

Evet hiçbir sorun yok Eylül ayımda baktırdım gebelik düşünüyorum dedim gittim baktılar değerlerim çok iyi. Tiroid, prolaktin ve diğer değerlerim her şey olması gerektiği gibiydi ne oldu anlamadım bu arada kistim falan da yoktu ultrasonla bakılmıştı
Yumurtlama olmadigi zamanlarda olur diye bir sey okumuştum sanki öyle bir ay mıydı acaba bu ay da takip edin bir en iyisi

Şu an nasıl çıkıyor olmadı git görün yine doktora için rahat etsin. Ben de gebelik yeni düşünüyorum iki aydır bizi her şey tedirgin ediyor 🥹
Benim de öyle çok yordu bu ay beni ama belirtiler bile vardı akıntısına kadar kasık batması da öyle. Doktora giderim bu ay da bi sıkıntı çıkarsa ya da ağrılar geçmezse

Back
X