Bunların bedeni ölçüsü oluyormu.neye göre alicam.ya da standartmi bı denemekte fayda vardır belki
Benim markamda genç kız / vajinal doğum yapmamış kadın/ vajinal doğum yapmış kadın olarak üç boyutu vardı. Ama her marka çeşit çeşittir, sen kendin için araştır, durumuna uyan bir tanesini secersin
Çok duydum bende
Geriye rengini şeklini beğenmek kalıyor
Sen de al:) bir de cok ekonomik, bir kere alıyorsun,daha beş on sene ped derdine düşmüyorsun, deniz meniz,tatil ,uzun yol otobusu...her şey çok daha rahat..
peki kan fobim olduğu için bunu ilk kullanışımda boşaltırken bayılmam şoku

ped ve tampondaki kan sanki kan gibi gelmiyor ama bunda bildiğimiz bir minik kap kanı görünce travma etkisi olmuştu ahshsh
Bilmem, benim nedense hoşuma gitti görmek ya, azmis miktarı, ben daha çok sanardim. Katiymis daha sıvı sanardim...Bedenimle daha bir bütünleşmiş hissettim,mutlu oldum . Hem her işediginde kan gölü görmekten iyidir ya:)
sizi bulmuşken sorayım. dışarı çıkarken, yürürken herhangi bir rahatsızlık oluyor mu? dışarda tuvaleti kullandığınızda boşaltmadığınızı varsayıyorum, o zaman napıyorsunuz? yoksa dışarı çıkarken pede mi dönüyorsunuz?
Düzgün taktiysan girdiği anda varlığını unutuyorsun.
Ben alalı iki sene olacak, bir kere zamansız yakalandım,birinden ped istedim. Anladım ki ne biçim amelelikmis. Vicik vıcık terletiyor, pis şeyle saatlerce geziyorsun. Canım cupum dedim,kıymetini anladım:)
Ama yalan yok, bazen takarken zorlanıyorum (bazense yağ gibi giriyor hemen) , öyle zamanlarda zorlamak yerine tampon taktiğim oluyor .
Değişimi de dediğim gibi, 10-12 saatte bir yapıyorum.
Mesela ikinci günündesin, sabah işe gitmeddn önce, 8'de tak, aşırı yoğun gününde değilsen akşam 8e kadar içinde kalabilir. O arada da zaten eve gelmiş olursun, evinde degistirirsin:)
Umumi tuvalette hiç denemedim, alaturka tuvalet musluğunda belki hallolur ama evi beklemek bence daha iyi olur.
Aslında lavabosu içinde her yerde yapabilirsin, öyle sıçrayan,akan eden bir şey değil. Pıt diye dik şekilde çıkarıyorsun, klozete dökuyorsun.
Sonra soyle bir sudan geçirip tekrar takıyorsun .alışana kadar zor, ama sabredin, tekrar tekrar deneyin. Alisinca çok rahat .
(Temizlik işi ilk adetten önce kaynatiyorsun bir kapta. Medikal silikon olduğu için öyle mikrop tutan bir şey degil)
Varsa başka sorular seve seve cevaplarim