Regli gunleri

Trendyol da biri yorum yapmıstı. Kadın cıkaramamıs sıkışmış içerde. Acile gitmis vakumunu cerrahi aletlerle alıp öyle cıkardılar demiş. Gerçekten bunun basıma geldigini çalıştığım iş yerine böyle gidip dr arkadaslarımın şeyimden bunu çıkardığını düşününce istifa kağıdı beliriyo gözümün önünde ahdjdjdkldldld
sen hic ilk tampon kullanisinda babani arayip imdat cigliklari attin mi gecenin 2sinde djdkdhdkdhkddh

sen hic ilk tampon kullanisinda babani arayip imdat cigliklari attin mi gecenin 2sinde djdkdhdkdhkddh
Akdkdkdkdkldld işte bu ben🥺🥺🥺 isyerime gidip seyimden çıkarın ölüyorummmm sonra acil tayin islemleri ldkffkfkfö offskdkdk sen nası cıkarttın????

O ne ya, gerdekli şehir efsaneleri anlatırlardı ben ergenken, yok karıkoca kitlenmiş ilk gecesinde ambulans çağırmışlar falan. Onlara benzemiş.
Biri çıkaramasa en kotu ikinci bir kişi elini sokup alabilir ki, resmini de attım , fizyolojik olarak ne kadar ileriye gidebilir?
Eki Görüntüle 3024718
Bunun yanı derine gitmesine imkan yok ki,bir parmağın uzunluğu belli, ne kadar derine ittirebilirsin?
Bence o işte bir yanlışlık var... Şu sap kısmı var ya, parmağınla ona hep dokunabiliyorsun,girişte oluyor o.
Bence korkmayın hiç,ama yapamayacaginiza eminseniz de tabii ki boşuna sipariş edip de paraniza yazık etmeyin
Ya anatomik olarak gidemez ama vakumunu bozup ordan almak güç gerektirir mi acaba? Dur o yorumu özelden salayım üstünejdkfkd

Akdkdkdkdkldld işte bu ben🥺🥺🥺 isyerime gidip seyimden çıkarın ölüyorummmm sonra acil tayin islemleri ldkffkfkfö offskdkdk sen nası cıkarttın????
babam her zamanki sakinlikle “hmm tamam canim, hayir tabi ki kaybolmaz, yassycim youtube videosu atiyorum” gibi seyler soylemisti sonra cektik cikardik youtubedan izleyip kdkdhdkd ama tampon ya oyle vakum falan seyi yok bence onun cikarilmasi cuptan daha kolay.

bi de bu olay isvicrede yaz okulundayken olmustu yetmis iki milletten insanin arasinda gece telefonda agladigimi herkes duymustu hshhdkshddjdh

babam her zamanki sakinlikle “hmm tamam canim, hayir tabi ki kaybolmaz, yassycim youtube videosu atiyorum” gibi seyler soylemisti sonra cektik cikardik youtubedan izleyip kdkdhdkd ama tampon ya oyle vakum falan seyi yok bence onun cikarilmasi cuptan daha kolay.

bi de bu olay isvicrede yaz okulundayken olmustu yetmis iki milletten insanin arasinda gece telefonda agladigimi herkes duymustu hshhdkshddjdh
Aaaa tampon mu yok kız tampona niye ağladınkdfmflflfllf ahahahahahahah hayal ettim cok iyi affet 🥲🥲🥲 ben tamponu cok seviyorum ama denize girince gir çık esnasında değiştirmek beni cok yoruyo.

Hormonlu spiral yada implant adeti neredeyse kesecek kadar azaltıyor. Aşırı kanama Demir eksikliği yapabilir. Jinekologunuza sormanızı öneririm.
Gittim kadin doğuma görünen de bişey yok.sadece kanamayı azaltacak ilaç verdi ancak sanırım çok tesir etmedi

Back
X