Test yapmadan anlayamazsınız, bence bir test alın ve bakınBana Bi fikir verin çok gerginim ne yapcagimi bilmiyorum test yapmadım korkuyorum negatif sonuç almaktan ne yapsam bilemedim her hangi bir regli belirtim yok tek goguslerm çok şişti ve ara sıra sol kasıkta batma oluyor anlam veremedim ümutlenmek istemiyorum da
bu kadar beklemeye kan testi yaptırın kesin olmuş erken gebelik testi aldım yaptım negatif ve hayla hasta olmadım
Bugun 9 gun olduTest yapmadan anlayamazsınız, bence bir test alın ve bakın
Bence çok olmuş, aile sağlığı merkezine gidip önce kan testi verin, hamile olabilirsiniz, belirtileriniz var mı pekiBugun 9 gun oldu
Şu şekilde bazen kasıklarımda bir hafif böyle parmaklar oluyor akıntım çok fazla birde göğüslerim çok şiştiBence çok olmuş, aile sağlığı merkezine gidip önce kan testi verin, hamile olabilirsiniz, belirtileriniz var mı peki
Bende Bi iki gun daha mı beklesem diye düşündüm bilmedim birde erken gebelik testinde negatif sonuç alınca kafam karıştıbeta hcg testi yaptır hastaneye gidip o değere görek net bir sonuç alırsın.
istersen 2-3 gün sonra bi test yaptır en garantisi bu sanki.Bende Bi iki gun daha mı beklesem diye düşündüm bilmedim birde erken gebelik testinde negatif sonuç alınca kafam karıştı
Benim de göğüsler aşırı hassasiyetli olduŞu şekilde bazen kasıklarımda bir hafif böyle parmaklar oluyor akıntım çok fazla birde göğüslerim çok şişti
HamilemisinBenim de göğüsler aşırı hassasiyetli oldu
Hamileyim canım, ama daha çok yeniiHamilemisin
Yaa Allah analı babalı büyütsün sağlıklıca kucağına alırsın inşallahHamileyim canım, ama daha çok yeniiAllahim sana da nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?