Regli min 7 günü ama olmadım

slnkya12

Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2022
38
11
18
26
Bana Bi fikir verin çok gerginim ne yapcagimi bilmiyorum test yapmadım korkuyorum negatif sonuç almaktan ne yapsam bilemedim her hangi bir regli belirtim yok tek goguslerm çok şişti ve ara sıra sol kasıkta batma oluyor anlam veremedim ümutlenmek istemiyorum da

Bana Bi fikir verin çok gerginim ne yapcagimi bilmiyorum test yapmadım korkuyorum negatif sonuç almaktan ne yapsam bilemedim her hangi bir regli belirtim yok tek goguslerm çok şişti ve ara sıra sol kasıkta batma oluyor anlam veremedim ümutlenmek istemiyorum da
Test yapmadan anlayamazsınız, bence bir test alın ve bakın

Bence evde gebelik testi yapmanıza bile gerek yok direk kan verebilirsiniz baya olmuş 10. Güne kadar normalmiş adet gecikmesi ama onun da üzerine çıkarsa baktırman gerekiyor sadece gebeliğe odaklanma lütfen kist olur başka bir şey olur bu senin sağlığın sonuçta senin bedenin . Fonksiyonlarının değişmemesi önemli bu yüzden önlem de almış olursun doktora görünürsen. Kan testinden daha çok üzülürüm dersen evde de test edebilirsin ama bence gebelik testi evde daha üzer kan verirsen rutin kontrolmüş gibi gidip kan verirsin olur biter varsa var yoksa da yoktur hayırlısı olsun ☘️

Randevumu aldım ben yarın gideceğim inşallah umarım farklı bir sorun yoktur
Gebelik olarak düşünmüyorum aslında pek de çünkü 2 senelik evliyim olmuyor hastaneye gittim eşimde sperm yetersizliğinden kaynaklı tedavi onermişti doktor biz tabi Allahını bileceği iş orası mucize olur bilmiyorum bende 🙂

Back
X